Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

10 Metode de a curata colonul

 

 

  Curăţarea colonului este procesul de eliminare a deșeurilor și toxinele în exces din colon. Potrivit " Prescription for Nutriional Healing ", de dr. James F. Balch şi Phyllis Balch A., mulți cercetători și nutriționiști cred că curăţarea colonului poate ajuta la prevenirea și la tratarea diverselor probleme de sănătate. Unele plante sunt cunoscute ca fiind extrem de benefice în procesul de curăţare a colonului. Consultaţi-vă cu un profesionist de îngrijire a sănătății înainte de a începe un program de curăţire a colonului.

  Ulmul alunecos

  Potrivit cărţii "The Healing Herbs," de Michael Castleman, scoarţa de ulm alunecos a fost folosită inițial în primul secol de medicii greci pentru tratarea oaselor rupte. "Prescription for Nutritional Healing" spune că ulmul alunecos este benefic pentru eliminarea deșeurilor în exces din colon şi pentru reducerea inflamaţiei în timpul procesului de curățare a colonului. Consultaţi-vă cu un profesionist de îngrijire a sănătății înainte de a folosi ulm alunecos.

  Feniculul

  Feniculul este folosit pentru curăţarea colonului pentru că elimină deșeurile în exces din colon, pentru că restabileşte echilibrul de acid şi alcalin din colon și pentru că promovează vindecarea. Potrivit cărţii "Herbal Medicine", de dr. Dian Dincin Buchman, puteți pune frunze și tulpini zdrobite de fenicul în ceai. Consultaţi-vă cu medicul dumneavoastră înainte de a folosi fenicul.

  Echinaceea

  Echinaceea este o plantă detoxifiantă și este importantă în procesul de curăţare a colonului. Potrivit "The Natural Health Bible", de Lisha Simester, echinaceea este renumită şi pentru că stimulează sistemul imunitar. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a folosi echinaceea.

  Cojile de psyllium

  Cojile de psyllium sunt foarte importante în procesul de curăţare a colonului. Fibrele insolubile din cojile de psyllium slăbesc acumulările din colon și ajută la eliminarea fibrelor solubile, care pot absorbi și ţine toxinele din colon. Cartea "Detox", de Sara Rose, propune să luaţi capsule de psyllium pe stomacul gol. Consultaţi-vă întotdeauna medicul dumneavoastră de familie înainte de a începe o metodă de curăţare a colonului.

  Aloe Vera

  Potrivit "Prescription for Nutritional Healing", aloe vera promovează procesul de vindecare și ajută la restaurarea echilibrul de acid şi alcalin al colonului. Aloe vera este disponibilă atât sub ​​formă de sucuri, cât și sub formă de suplimente și se crede că are mai multe beneficii pentru piele, pe lângă cele pentru curăţarea colonului. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a folosi aloe vera.

  Pau d'Arco

  "Prescription for Nutritional Healing" spune că Pau d'Arco poate fi folosit în timpul curăţării colonului pentru a elimina toxinele din organism, pentru a reface echilibrul de acid şi alcalin și pentru a promova vindecarea. Vorbiți cu medicul dumneavoastră înainte de a folosi Pau d'Arco.

  Usturoiul

  Potrivit "Prescription for Nutritional Healing", usturoiul poate fi folosit pentru a elimina paraziţii din organism în timpul procesului de curățare a colonului. Consultaţi întotdeauna un medic înainte de a folosi usturoi pentru a curăța colonul.

  Lemnul dulce

  Lemnul dulce poate fi folosit pentru a sprijini organele și detoxifierea organismului în timpul procesului de curățare a colonului. Anumite suplimente de lemn dulce pot crește tensiunea arterială. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a folosi lemn dulce în procesul de curăţare a colonului.

  Agrișele

  Agrișa încurajează eliminarea deșeurilor în exces din colon. Vorbiți cu medicul dumneavoastră înainte de a folosi agrișe pentru a curăţa colonul.

  Schinduful

  Schinduful poate fi folosit pentru a promova eliminarea mucusului din intestine în timpul procesului de curățare a colonului. Discutați cu un cadru medical profesionist înainte de a folosi schinduf.

   

  Produse Calivita Recomandate in Detoxifierea Organismului: Liquid Chlorophyll, Pure Yucca

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi