Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

10 Mituri si adevaruri despre imbatranire

 

 

  Îmbătrânirea este un proces normal al vieţii, care era anticipat în trecut cu frică și anxietate, pentru că a însemnat de multe ori boli fizice și retragerea de la multe activităţi. Astăzi, oamenii trăiesc mai mult şi mai sănătos, cu niveluri mai ridicate de activitate mentală şi fizică. Cu toate acestea, multe dintre miturile din timpurile mai vechi încă persistă, deși adevărul este destul de diferit.

  1 - Mitul legat de sănătatea dinţilor

  Mulți oameni cred că îmbătrânirea înseamnă pierderea dinţilor, dar vă puteți păstra dinții sănătoşi şi în perioada bătrâneţii cu o igienă dentară bună pe tot parcursul vieţii. O igienă bună include periajul de două ori pe zi, folosirea aței dentare în fiecare zi şi folosirea unei paste de dinţi cu fluor, care ajută la protejarea împotriva cariilor.

  Produse Calivita Recomandate: Strong Bones , Strong Bones Plus , Vitamina D Lichida

  2 - Mitul legat de îngrăşare

  Un alt mit al îmbătrânirii este că, inevitabil, vă veţi îngrăşa pe măsura ce îmbătrâniţi. O dietă sănătoasă şi exerciţiile fizice vă pot ajuta să arătaţi mai bine şi să vă simţiţi mai bine în timp ce țineți greutatea sub control.

  Produse Calivita Recomandate pentru Slabire: Nopalin , Figure Shaper

  3 - Mitul ridurilor

  Mulți oameni cred că, în mod inevitabil, vor avea şi mai multe riduri odată cu înaintarea în vârstă. Cu toate acestea, datorită produselor și tratamentelor cosmetice de astăzi, puteţi să arătaţi mult mai tinere.

  4 - Mitul artritei

  În generațiile trecute, osteoartrita împiedica multe persoane în vârstă să se bucure de activitățile normale. Exerciţiile fizice vă pot ajuta să preveniţi handicapul care însoțește această afecţiune, iar noile intervenţii chirurgicale ajută oamenii în vârstă să se simtă mai bine.

  5 - Mitul legat de izolare

  Sănătatea și stare fizică precară au determinat mulți oameni în vârstă să devină izolaţi și singuri. Cu toate acestea, persoanele în vârstă au un stil de viață mai sănătos, care le permite să rămână sociabili toată viața lor.

  6 – Mitul pierderii memoriei

  Nutriția proastă și sănătatea precară au cauzat de multe ori probleme de memorie, în trecut. Astăzi, însă, persoanele în vârstă se bucură de o sănătate mentală mai bună.

  7 - Mitul chelirii

  Atât bărbații, cât și femeile, s-au temut în trecut că le va pica părul odată cu înaintarea în vârstă. Cu toate acestea, medicamentele pentru creşterea părului şi transplantul de păr sunt două metode care pot rezolva problemele de chelire.

  8 - Mitul pierderii libidoului

  Mitul conform căruia persoanele în vârstă nu se mai bucură de sex aparţine acum trecutului. Un stil de viață sănătos, medicamentele hormonale, medicamentele pentru disfuncţia erectilă şi tehnicile chirurgicale le permit persoanelor în vârstă să facă dragoste şi la bătrâneţe.

  9 - Mitul legat de scăderea energiei

  Mulți oameni încă mai cred că persoanele în vârstă stau în balansoar și vorbesc despre zilele de demult.

  Realitatea este că persoanele în vârstă de azi fac sport, se bucură de activități sociale, călătoresc în lume și participă la activități de voluntariat. O sănătate mai bună, exerciţiile fizice şi managementul bun al afecţiunilor lor le permit să se bucure de o viață mai lungă.

  10 - Mitul depresiei

  Deși depresia poate fi o problemă pentru unii bătrâni, noile medicamente pot fi foarte eficiente pentru tulburările de dispoziţie.

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi