Calivita 

 

 

 

 

3 Semne ale deficientei de Vitamina B12

 

  Deoarece vitamina B12 este disponibilă ca un supliment și în mai multe tipuri diferite de produse alimentare, există şanse foarte mari să nu trebuiască să vă faceți griji cu privire la o deficienţă de vitamina B12. De fapt, vitamina B12 este una dintre cele mai cunoscute suplimente din țară pentru că este relativ ieftină și ușor de luat.

  Cu toate acestea, multe suplimente de vitamina B12 sunt luate sub formă de pastilă, care, de fapt, nu este cel mai bun mod de a absorbi vitamina B12. În plus, pentru că este posibil să nu aveţi o dietă "normală", s-ar putea să nu obţineţi o cantitate suficientă de vitamina B12. Din această cauză, s-ar putea să vă faceţi griji de faptul că ați putea suferi de o deficienţă de vitamina B12.

  Aici sunt 3 semne ale deficienţei de vitamina B12:


  1. Număr scăzut de globule roşii în sânge
  Evident, nu puteţi să vă daţi seama de acest lucru de unii singuri. Dar, dacă faceţi o vizită la medicul dumneavoastră pentru a vă face analizele și aflaţi că aveți un nivel scăzut de globule roșii, există o şansă ca dvs. să nu primiţi o cantitate suficientă de vitamina B12 din dieta dvs. Vitamina B12 are responsabilitatea de a vă ajuta organismul să creeze noi celule roşii în sânge. Aceste celule roşii sunt apoi folosite pentru a transporta oxigenul în tot corpul. Totuşi, există câteva modalități prin care vă puteţi da seama dacă aveţi un număr scăzut de globule roșii. Dacă vă simţiţi slăbit sau sleit de puteri, organismul dvs. nu produce destul globule roşii pentru a transporta oxigen în tot corpul.

  2. Lipsa de energie
  Deși mai multe forme diferite de vitamina B au responsabilitatea de a vă ajuta organismul să producă energie, vitamina B12 este unul dintre factorii majori atunci când vine vorba de a produce energie pentru corpul vostru.

  3. Niveluri ridicate de homocisteină
  Aminoacidul cunoscut sub numele de homocisteină poate provoca boli de inimă, mai ales dacă aveți concentrații foarte ridicate de homocisteină în corpul dvs. Cu toate acestea, vitamina B12 vă poate ajuta să reduceți nivelul de de homocisteină. Ca rezultat, vă reduceţi şansele de a suferi de boli de inimă pe viitor. Vitamina B12 va ajută să vă păstraţi o inimă sănătoasă.

  Cum mărim aportul de vitamina B12

  Dacă credeți că ați putea suferi de o deficienţă de vitamina B12, discutați cu medicul dumneavoastră despre modul în care puteți obține o cantitate mai mare. Există o mulțime de suplimente de vitamina B12 disponibile.

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro