Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

4 Simptome ale deficientei de vitamina E

 

  Ce este vitamina E?

  Vitamina E este un grup de componente lipo-solubile - tocoferoli si tocotrifenolii - care joaca un rol important in mentinerea sanatatii noastre acesta actionand ca un antioxidant.

  Vitamina E este un nutrient esential deoarece nu poate fi produs de catre organismul uman.

  Deficienta de vitamina E este o afectiune care se poate mosteni. Fiind deficitar inseamna ca organismul este afectat in absrontia grasimilor.

  Exita 4 simptome ale deficientei de vitamina E:

  Anemia

  Anemia este o boala a sangelui unde exista o catitate redusa de celule rosii in sange. Celulele rosii sunt un element important al sangelui prin homoglobina sangele transporta oxigenul in alte parti ale corpului. Oxigenul este necesar pentru respiratia celulara. Anemia hemofilica este anemia in care celulele rosii din sange sunt anormal defalcate.

  Conforma cercetarilor exista o legatura intre deficienta de vitamina E si copii nou-nascuti care au o greutate scazuta. Acesta deficienta poate duce la anemie care duce la afectarea celulelor rosii. Administrarea de vitamina E s-a dovedit a fi eficienta in tratarea acestor copii.

  Pierderea echilibrului

  Vitamina E actioneaza ca un antioxidant, deficienta den acesta vitamina cauzand un stres oxidantiv asupra celulelor si tesutului. Acesta poate duce la afectarea mai multor parti ale corpului. Persoanele care au deficienta de vitamina E pot avea si probleme neurologice.

  Deficienta de vitamina E afecteaza sistemul nervos central. In plus o persoana cu o carenta mare de vitamina E poate avea degenerarea a nervilor de la maini si picioare, reflexe slabe, tulburari de coordonare precum si pierderea echilibrului.

  Slabiciune musculara

  O alta problema a deficientei de vitamina E este miopatia cand fibrele musculare nu functioneaza cum trebuie sau sunt slabite. A fost efectuat si un studiu in care deficienta de vitamina E si seleniu a dus la mopatie severa.

  Probleme de vedere

  Deficienta de vitamina E poate conduce deasemenea la probleme de vedere. Una dintre simtome este subtierea retinei cand captusala interioara a ochiului devine mai subtire. Persoanele cu deficienta de vitamina E pot avea vedere incetosata si dificultati in vederea pe timp de noapte.

  Deci pentru a ne mentine sanatori trebuie sa luam doza corecta din acest nutrient vital in fiecare zi.

   

  Produse naturiste calivita pe baza de Vitamina E:

 • Vitamina E 100 UI (100 capsule gel) - Vitamina E
 •  

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2010 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi