Calivita 

 

 

 

 

5 Superalimente pe care ar trebui sa le incercati

 

   

  Gradul de conștientizare a sănătăţii este în creștere și la fel este cererea pentru alegerea alimentelor sănătoase și nutritive. Se poate argumenta că, de multe opțiuni alimentare preambalate și prelucrate poluează în mod inutil procesul poate-fi-simplu al alimentării organismului cu hrană. Ca răspuns, mulți oameni caută alimente integrale, prime, care au apreciere tradițională. Aici sunt patru super alimente incredibile care pot fi în beneficiul dietei oricui.

  1. Seminţe de Chia

  Seminţele de Chia sunt un aliment tradițional în Europa Centrală și America de Sud și, da, acestea sunt aceleași semințe cunoscute pentru asocierea cu Pet Chia. Cu toate acestea, mai mult decât un răspuns la monotonia statuii de ceramică, semințele de chia sunt foarte hrănitoare și bogate în proteine, aminoacizi și acizi graşi Omega 3 și 6. Ele au un gust foarte ușor, care este cam de alune, dar cea mai mare parte neutră. Semințele de chia pot fi consumate simple sau adăugate la piureuri, amestecuri proteice, iaurt, cereale sau salate.
  Atunci când acestea sunt hidratate sau în amestec cu apă formează o consistență de gel. Ca un ingredient alternativ pentru reţetele tale preferate, gelul de semințe chia poate înlocui până la 25 % din ulei sau ouă și produce un produs mai hrănitor, fără a sacrifica gustul sau textura.

  2. Fructe de Pădure Goji

  Fructele de pădure Goji au fost o componentă a medicinei tradiționale chineze de secole. Fructele de padure Goji sunt unul dintre mai multele fructe exotice, inclusiv rodii, mangustan și acai, care au devenit foarte populare în ultimii ani, și pe bună dreptate, aceste lucruri sunt înzestrate cu bunătate sănătoasă și încărcate cu antioxidanţi.
  Un studiu elveţian a constatat că un plan de suplimentare de 90 de zile cu fructe de pădure Goji creşte nivelul de antioxidanţi și oferă vârstnicilor un avantaj față de degenerescenţa maculară. În plus, Universitatea Națională din Taiwan a efectuat un studiu care a descoperit că fructele de pădure goji ar putea ajuta la protejarea diabeticilor de leziunile oculare induse de diabetul zaharat.
  Fructele de pădure Goji sunt disponibile uscate sau sub formă de suc și sunt comparabile cu o gustare independentă, adaugate în reţete sau împrăştiate pe o salată. La selectarea fructelor de pădure goji, totdeauna alege organic și, de asemenea, este cunoscut că fructele sălbatice s-au dovedit a conține niveluri de antioxidanţi mai mari decât fructele de pădure, care au fost cultivate.

  3. Apa de Nucă de cocos

  În cultura clasică indiană, de palmier de nucă de cocos este numit "Kalpavriksha," sau, "pomul oferă tot", deoarece fructele și apa de nucă de cocos oferă multe beneficii terapeutice pentru sănătatea umană. Apa de nucă de cocos conține o compoziție unică de zaharuri, vitamine, minerale, aminoacizi, și fitohormoni. Acest amestec sănătos oferă apei de nucă de cocos capabilități de hidratare, care au atras o mare atenție ca fiind o alternativă sănătoasă, naturală a băuturilor sportive bogate în zahăr. Este logic, apa de nucă de cocos are mai puțin zahăr, mai puțină aciditate și mai puține calorii decât băuturile răcoritoare. Apa de nucă de cocos este, de asemenea, mai bogată în electroliți. Când ați făcut exerciţii și aţi transpirat, aţi pierdut mai mult decât apă și este necesară rehidratarea cu mai mult decât apă. Persoanele care o consumă după exerciţii experimentează de multe ori mai puțină "plinătate" incomodă decât în cazul apei obişnuite, băuturilor răcoritoare, sau băuturilor sportive.
  Pur și simplu, apa de nucă de cocos este o băutură răcoritoare naturală, care este mai bună pentru dinți și pentru sănătatea dumneavoastră. Data viitoare când vă confruntaţi cu decizia apă de nucă de cocos vs "Brand G" bautură pentru sportivi, încercați apa de nucă de cocos!

  4. Dudele

  Apreciate de oamenii din toată lumea, dudele sunt delicioase şi hrănitoare. Ele sunt o mare sursă de proteine, vitamina C și K, fibre și fier. În plus, dudele sunt o mare sursă de antioxidant resveratrol. Cercetarea publicată de Universitatea Centrului de Ştiinţă a Sănătăţii Texas creditează resveratrol pentru efectele pozitive asupra vârstei și longevităţii. Dudele conțin, de asemenea, alcaloizi care activează macrofagele, celulele albe din sânge, care stimulează sistemul imunitar.
  Bucurați-vă de dude ca o gustare doar prin ele însele sau adăugaţi-le în amestecul preferat. Dacă locuiți într-un climat cald și sunteţi suficient de norocos pentru a avea duzi în apropiere, vă puteți bucura de fructe proaspete din copac!

  5. Fructele de acai

  Fructele de pădure Acai sunt o comoară de sănătate relativ nou-descoperită. Odată cunoscute doar în pădurile din jungla amazoniană, fructele Acai au fost folosite în mod tradiţional ca un puternic fruct de vindecare, reenergizare.
  Similar cu vinul roșu, fructele Acai sunt bogate în nivelurile de antocianine, o substanţă asociată cu sănătatea inimii şi a reducerii nivelurilor de colesterol.
  Datorită conținutului lor de antioxidanţi puternici, fructele Acai sunt, de asemenea, asociate de încetinirea procesului de îmbătrânire şi prevenirea bolilor legate de leziunile celulare oxidative. O fructă de pădure Acai are de zece ori cantitatea de vitamine antioxidante faţă de struguri, și de două ori faţă de coacăze.

  Produse pe baza de Acai 100% Organic

  Acai Organic Calivita

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi