Calivita 

 

 

 

 

Cinci Vitamine care previn osteoporoza

 

  OsteoporozaOsteoporoza este o boală care apare atunci când oasele devin poroase şi îşi pierd densitatea minerală. Atunci când se întâmplă acest lucru, oasele devin fragile și susceptibile la fracturi. Există mai multe cauze comune ale osteoporozei. Aceasta poate fi un efect secundar al medicamentelor steroidiene sau anticoagulante. Aceste medicamente pot inhiba absorbţia de minerale.

  De asemenea, prezentaţi un risc crescut de osteoporoză dacă sunteți un fumător înrăit sau dacă consumați cantități excesive de cafea sau de alcool. O dietă echilibrată şi exerciţiile fizice regulate pot ajuta la prevenirea osteoporozei. Persoanele în vârstă și grupurile cu risc ridicat ar putea avea nevoie de suplimente. Mai jos sunt enumerate cinci dintre cele mai eficiente suplimente pentru prevenirea şi tratarea osteoporozei.

  1. Calciul

  Deficienţa de calciu este o cauză directă a osteoporozei. Deși există mult calciu în sursele alimentare, deficientele pot apărea din cauza medicamentelor, inhibitorilor hormonali și a altor produse chimice care împiedică absorbția eficientă de calciu. Aveți nevoie de cel puțin 1000 de miligrame de calciu în fiecare zi pentru a asigura buna dezvoltare a oaselor.

  Dacă aveţi o funcție digestivă cu probleme sau dacă luaţi medicamente care inhibă absorbţia de calciu, trebuie să luați sare de calciu, pentru a suplimenta aportul de calciu. Femeile aflate în postmenopauză prezintă un risc ridicat pentru osteoporoză, iar suplimentele de calciu sunt cruciale pentru a preveni pierderea de masă osoasă. Nu uitaţi, organismul nu poate face faţă unei cantităţi mai mari de 600 de miligrame de calciu. Orice surplus poate forma depozite în ţesutul moale.

  Suplimente recomandate:

 • Strong Bones Plus (100 capsule) - Calciu, Magneziu, Vitamina D
 • Strong Bones (100 capsule) - Calciu 300 mg, Magneziu 150 mg
 • Strong Bones (250 capsule) - Caliciu 300 mg, Magneziu 150 mg
 •  

  2. Vitamina D

  Încorporarea calciului în structura osoasă necesită prezența vitaminei D. Deşi corpul dvs. poate sintetiza vitamina D, acest proces necesită expunerea la lumina soarelui și, de obicei, nu este suficient pentru a satisface cerinţele corpului. Deoarece vitamina D este necesară pentru absorbția calciului, majoritatea surselor fortificate și suplimentele de calciu sunt cuplate cu vitamina D.

  Suplimente recomandate:

 • Strong Bones Plus (100 capsule) - Calciu, Magneziu, Vitamina D
 • Vitamina D Lichida D Drops - Vitamina D Lichida
 •  

  3. Vitamina C

  Absorbția de calciu este mai eficientă în mediile acide. Studiile au arătat ca vitamina C poate promova o asimilare de calciu mai mare. Un consum adecvat de fructe și legume proaspete este cel mai simplu mod de a primi vitamina C.

  Suplimente recomandate:

 • Vitamina C 500 (100 tablete) - Vitamina C 500 mg
 • Vitamina C 1000 (100 tablete) - Vitamina C 1000 mg
 • Vitamina C 1000 Plus (100 tablete) - Vitamina C 1000 mg cu bioflavonoide
 • Vitamina C-Plus Flavonoid (100 tablete) - Vitamina C cu flavonoide
 • Vitamina C 300 cu Bioflavonoide - Vitamina C cu bioflavonoide
 • Vitamina C Lichida cu Bioflavonoide si Macese (240 ml)- Vitamina C lichidă
 •  

  4. Fosfații

  Fosforul este o altă componentă majoră a structurii oaselor şi dinților. Fosforul se ionizează în fosfați și formează "mineralele osoase", atunci când sunt combinate cu calciu. Surse alimentare de fosfor includ toate fructele și legumele cultivate în sol bogat în fosfor.

  Produsele fortificate, lactatele şi cerealele sunt surse excelente de acest fosfat de calciu. Fosfații OTC și bisfosfonații pe bază de prescripţie medicală sunt aprobaţi pentru prevenirea şi tratarea osteoporozei.

   

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro