Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

7 Sfaturi pentru un par sanatos

 

 

  Cu un pic de dedicaţie şi cu aceste 7 sfaturi puteţi avea acel păr strălucitor pe care vi-l doriţi.

   

  1. Urmaţi o dietă sănătoasă. Părul dvs. este viu și, prin urmare, prosperă atunci când primește substanțele nutritive corespunzătoare. Urmaţi o dietă bogată în fructe, legume şi cereale integrale - în special cele bogate în vitamina B6, vitamina B12 şi acid folic. Evitați alimentele grase pe cât mai mult posibil. Nu exageraţi cu consumul de băuturi carbogazoase și beţi 8 pahare de apă pe zi.

  Produs Calivita Recomandat: Stress Management , Mega B Complex

   

  2. Folosiţi o combinație de şampon şi balsam, care este făcută pentru tipul dvs. de păr, indiferent dacă aveți părul drept, creţ, gras sau uscat. Şampoanele şi balsamele au fost special făcute pentru a trata diferitele tipuri de păr, deci asigurați-vă că folosiți combinația corectă, pentru a maximiza beneficiile produselor. Folositi sampoane pe baza de Aloe Vera.

   

  3. Nu folosiţi prea des aparatele de coafură care pot arde părul. Prea multe produse de styling, împreună cu căldura extremă de la uscătoarele de păr sau de la placa de întins părul, pot slăbi rezistenţa părului. Găsi un balsam protector sau sprayuri făcute special pentru styling-ul cu căldură.

   

  4. Spălaţi-vă părul bine cel puțin o dată pe lună, sau o dată pe săptămână, dacă folosiţi des produse de styling. Găsi o loţiune de curăţare care să se concentreze pe îndepărtarea acumulărilor cauzate de fixative, geluri, spume sau de alte produse de styling. După această spălare, urmaţi un tratament cu balsam, care să pătrundă până la rădăcinile părului, pentru a le întări. Balsamul vă va oferi şi bucle strălucitoare.

   

  5. Folosiți peria aşa cum trebuie. Evitați periile cu dinţi de plastic, pentru că ele au tendința de a rupe părul. Alegeți periile cu dinţi moi şi din cauciuc. Pentru un păr foarte uscat, căutaţi periile din păr de porc mistreţ. Fiţi blândă cu părul delicat atunci când îl periaţi, mai ales dacă este umed, pentru că atunci are tendința de a se întinde și de a se rupe. Nu vă periaţi prea mult părul; cu cât îl periaţi mai mult, cu atât vor pica mai multe fire.

   

  6. Aveţi grijă la accesoriile de păr pe care le folosiţi. Folosiţi acele tipuri de agrafe în care nu agaţă părul, pentru a evita ruperea acestuia. De preferat sunt cele din materiale mai moi, nu cele din metal. Cumpăraţi extensiile de păr fără acele piese de metal care țin firele împreună, pentru că aşa veţi evita ruperea părului când vă daţi extensiile jos. De asemenea, ar trebui să vă daţi părul peste spate cu un accesoriu doar după ce este complet uscat, altfel riscaţi să se rupă; mai ales firele de păr mici şi delicate de pe creştet și de pe lângă urechi.

   

  7. Tăiaţi-vă vârfurile des. Un păr fără fire despicate poate încuraja o creștere sănătoasă. Este suficient să vă tăiaţi vârfurile o dată la şase, opt săptămâni, deși ar fi bine să mergeţi mai des la frizerul dvs., dacă folosiţi multe produse de styling sau dacă folosiţi foarte des uscătorul de păr.

   

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi