Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

7 Vitamine Esentiale Pentru Femei

 

 

  Exista mai multe vitamine esentiale pentru femei, care ajuta la mentinerea unei sanatati mentale si a unui corp de invidiat.

  Aportul necesar de aceste vitamine difera de perioada vietii .

  De exemplu daca sunteti in perioada sarcinii aveti nevoie de mai mult acid folic.

  Daca sunteti in perioada menopauzei aveti nevoie de mai multa vitamina D pentru intarirea sistemului osos.

  Iata 7 Vitamine necesare oricarei Femei:

  Vitamina A

  Include cartonoizi si retinol. Aceasta ajuta la mentinerea sanatatii ochilor , prevenind pierderea vedereii datorita degenerarii maculare. Vitamina A actioneaza si ca un antixidant neutralizand radicalii liberi care distrug celulele. Conform cercetarilor vitamina A intareste sistemul imunitar. Beta Carotenul care mai este denumit si provitamina A, este cel mai bun supliment pe baza de vitamina A.

  Produs Calivita Recomandat: Beta Caroten

  Vitamina B6

  Vitamina B6 sau piridoxina ajuta funtionarea normala a creierului si a metabolismului. In plus ajuta la imbunatatirea memoriei. Deficienta acestei vitamine provoaca anemie, functionarea anormala a creierului si chiar depresie.

  Produs Calivita Recomandat: Stress Management .

  Vitamina B9

  Vitamina B9 sau acidul folic este foarte important mai ales in timpul sarcinii. Daca nu aveti un aport suficient in timpul sarcinii, copilul poate suferi de slaba dezvoltare a sistemului nervos sau retard. Aceasta vitamina este de asemenea foarte importanta pentru producerea celulelor de sange, prevenind astfel anemiile.

  Produse Calivita Recomandate: Stress Management , New Life Multivitamin - pentru femeile insarcinate.

  Vitamina B12

  Vitamina B12 care mai este denumita si ciancobalamina, joaca un rol important in formarea celulelor noi , producerea de proteine precum si un buna functionare a metabolismului. Daca sunteti vegetarian aveti un risc ridicat de deficienta de vitamina B12. In acest caz este necesar sa luati zilnic un supliment pe baza de vitamina B12.

  Produse Calivita Recomandate: Stress Management

  Vitamina C

  Vitamina C mai este denumita si acidul ascorbic. Vitamina C actioneaza ca un antioxidant si accelereaza vindecarea ranilor. Vitamina C ajuta in formarea colagenului care este necesar in cantitati mari pentru vindecarea ranilor. Aceasta ajuta de asemenea la producerea de celule rosii noi, care transporta oxigenul la creier sau la alte celule din organism.

  Produse Calivita Recomandate: Vitamina C 1000 Plus, Vitamina C 300 , Vitamina C Plus.

  Vitamina D

  Vitamina D sau calciferolul, functioneaza ca si un hormon care regleaza homeostaza oaselor, impreuna cu calciul. Vitamina D este foarte importanta in mentinerea unor oase sanatoase si puternice. Deficienta de vitamina D poate cauza ostoporoza. Puteti obtine aceasta vitamina prin expunerea la razele solare dimineata sau prin administrarea unui supliment alimentar.

  Produs Calivita Recomandate: Vitamina D Lichida D- Drops.

  Vitamina E

  Vitamina E sau tocoferolul actioneaza ca un antioxidant. In plus aceasta ajuta la producerea de celule rosii si mentinerea integritatii celulelor. Vitamina E ajuta si la incetinirea proceselor de imbatranire.

  Produs Calivita Recomandat: Vitamina E.

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi