Calivita 

Înapoi la afecţiuni

Abcesul dentar

Eficienta produselor calivita în tratarea abcesului dentar

 

Abcesul este o colectie purulenta constituita, plecand de la un focar local de infectie, pe seama tesuturilor normale. Prin extensie se mai numeste abces sau empiem, colectia purulenta constituita intr-o cavitate seroasa (peritoneu, pleura, meninge). Abcesele se pot dezvolta in oricare punct al organismului. Abcesul superficial, accesibil vederii si palparii este amplasat cel mai des la degete (panaritiu) sau pe marginea anusului dar si in gat, pe sezut, subsuoara sau pe partea ventrala. Abcesul profund poate fi localizat la nivelul ficatului, rinichiului, creierului, plamanului. Gravitatea sa depinde de localizare: abcesul creierului, fiind asemanator cu tumora, poate provoca hipertensiune intracraniana. Dupa modul lor de constituire si dupa viteza de evolutie, se pot distinge abcesele calde de abcesele reci.

 

Abcesul dentar - este o inflamatie purulenta in jurul unui dinte cauzal. Orice dinte netratat poate produce un abces. Mai intai se inflameaza pulpa dintelui (pulpita) apoi vasele si nervii mor iar canalul dentar este invadat de microbi (gangrena pulpara); invazia se extinde apoi producand parodontite, abces dentar, abces premaxilar, osteomielita. De aici se propaga in organism prin sistemul vascular producand leziuni in rinichi, articulatii, inima. In abces dentar apar dureri la acel nivel. Poate apare si febra. Dintele e cariat si dureros la lovirea lui in ax, dovada ca puroiul a invadat spatiul din jurul radacinii.
 

Produs natural CaliVita recomandat în abcese dentare:

- Para Protex (1-1-1 dupa masa, 15 zile continuu, constituie un excelent antibacterian si antiinfectios natural si actioneaza asupra sterilizarii focarelor infectioase fiind supranumit "antibioticul natural de prima alegere").

- Spirulina Max (1-1-1 inainte de masa, 20 zile continuu, intareste imunitatea si rezistenta organismului la boli prevenind eventualele recidive ale reaparitiei focarelor infectioase).

- Vitamina C 1000 mg (1-1-0 dupa masa, 25 zile continuu, actioneaza ca antiseptic al cavitatii bucale si antibacterian concomitant reducand inflamatia gingivala si astfel eliminand acumularea bacteriilor ce constituie abcesul).

- Noni liquid (1-0-1 o lingurita ( sa fie plastic) de noni dimineata, una seara

- Optional, se va clati gura cu apa acida (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de eficienta in sterilizarea locala externa a focarelor infectioase de la nivelul arcadelor dentare.

 

apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

comandati oricare dintre produsele de mai jos

Magazinul virtual de produse Calivita