Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Absorbirea si arderea grasimilor

In Romania peste 37%  la populatia adulta, prezinta exces in greutate, procentul fiind in continua crestere. In prezent exista peste patru milioane de pacienti obezi netratati, iar dintre acestia 16,3% sunt supraponderali, iar 20,7% indeplinesc deja criteriile clinice ale obezitatii.

Excesului de greutate corporală reprezinta factor de risc pentru multe afecţiuni diferite, inclusiv boli de inima, diabet, cele mai multe tipuri de cancer (cum ar fi de sân, stomac, plamani, uter, colon, şi rinichi), adenom de prostată , infertilitate, fibrom uterin, calculi biliari, precum şi mai multe tulburări de sarcină, inclusiv diabet gestaţional, preeclampsia, şi hipertensiunea gestaţională.

Pentru femeile supraponderale, pierderea in greutate poate îmbunătăţi în mod semnificativ starea de sănătate fizică. Un studiu de patru ani efectual pe un esantion de 40.000 de femei a constatat că pierderea in greutate la femeile supraponderale este asociată cu îmbunătăţirea actitatii fizice şi a vitalitatii, scăderea durerilor la diferite parti ale corpului, scaderea riscului de deces din toate cauzele,a bolilor cardiovasculare, cancerului, precum si altor afectiuni.

Pierderea de greutate şi la menţinerea greutatii ideale, este din păcate, foarte dificil de realizat pentru cei mai multi dintre noi. Trebuie tinut cont de faptul ca , pierderea in greutate urmata de luarea in greutate in mod repetat, poate fi nesănătos, acesta fiind asociata cu bolile de inima si cu pierderea osoasa in unele studii.

Majoritatea specialistilor recomanda pentru mentirerea greutatii ideale si pierderea in greutate schimbarea stilului de viata.

Pe langa efectuarea de exercitii fizice corespunzatoare, mentinearea unui alimentatii adecvate consumul de suplimente alimentare ajuta semnificativ la mentinerea greutatii ideale si a scaderii in greutate.

 

  Produse Administrare Efecte
  1 capsula pe zi
  3 stelute Amestec de plante care au ca efect reducerea apetitului si arderea grasimilor.Detalii
  1 capsula pe zi
  3 stelute Amestec de aminoacizi esentiali, vitamine si picolinat de crom care va ajuta in curele de slabire. Detalii
  2-3 capsule pe zi
  3 stelute Amestec de plante, aminoacizi si minerale care au ca efect scaderea in greutate. Detalii
  Chromium Max
  3 capsule pe zi
  2 SteluteContine picolinat de crom care este benefic intr-o cura de slabire.
  Citrimax and Chromium
  3 capsule pe zi
  Contine extract din Garcinia Cambogia si picolinat de crom actionand impreuna in curele de slabire.
  Nopalin
  3 capsule pe zi
  Contine extract de nopal care scade apetitul oferind o senzatie de satietate.

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro