Calivita

 

CaliVita - Afacere MLM Profitabila

 

  Aceasta afacere este bazata pe sistemul Multi Level Marketing (MLM). Sistemul MLM CaliVita este un sistem global unic, care opereaza in peste 50 de tari. Reteaua CaliVita ofera tuturor distribuitorilor sai oportunitatea de a-si construi o afacere proprie, care le poate aduce un venit substantial.

  Distribuitorii Retelei pot cumpara produsele la pret de Distribuitor si apoi le pot vinde la un pret de vanzare cu amanuntul, realizand astfel un profit de 30%. De asemenea acestia isi pot sponsoriza prietenii,cunostintele si membri familiei sa devina Distribuitori in Retea. Ajutandu-i si pe altii sa atinga succesul in Retea ,Sponsorul are numai de castigat. Reteaua creste ca ramurile unui copac si, pe masura ce se intinde, devine mai puternica si mai rodnica. Distribuitorii sunt rasplatiti cu recompense financiare suplimentare.

  5 motive de a alege sa devii partener de afaceri CaliVita:

  • Independenta. Fiecare Distribuitor poate decide de unul singur cand si cu cine sa lucreze.
  • Independenta financiara. CaliVita International ofera tuturor distribuitorilor sai posibilitatea de a se bucura de independenta financiara si de a realiza un venit proportional cu timpul si efortul investit. Realizarile deosebite sunt recompensate de Companie cu un venit suplimentar semnificativ.
  • Succes. CaliVita International le ofera celor mai de succes distribuitori ai sai atat recompense morale cat si recompense financiare.Oricine are sansa de a obtine succesul si depinde in totalitate de distribuitori daca vor valorifiaca sau nu aceasta sansa.
  • Munca in echipa. Distribuitorii retelei fac parte din echipa CaliVita, in cadrul careia isi pot face noi cunostinte si prieteni si au posibilitatea de a-si petrece timpul intr-un mod util, interesant si placut.
  • Sanatate. Aceia care imbratisaza filosofia Companiei fac foarte mult pentru a-si mentine sanatatea.Consumul suplimentelor alimentare oferite de CaliVita International constituie o parte integranta a unui stil de viata sanatos.

   

  De ce este Calivita una dintre cele mai de succes companii MLM din Romania?

  Produse de o calitate deosebita. Produsele sunt de origine din America, 100% naturale fara conservanti sau arome artificiale. Calitatea acestota este recunoscuta de catre FDA, GMP si Ministerul Sanatatii din Romania.

  Infrastructura puternica. Compania Calivita detine unul dintre cele mai moderne depozite de produse naturiste din tara fiind lansat in 2012.

  Gama larga de produse naturiste. Portofoliul de produse este de peste 120 de suplimente nutritive acoperind toate necesitatile consumatorilor.

  Consultanta de specialitate. Cei care incep acesta afacere beneficiaza de suport informatic din partea companiei pentru o dezvoltare rapida a retelei de distribuitori si obtinerea unor profituri imediate.

  Sistem de recompense financiare unic. Pentru activitatea lor ditribuitorii sunt recompesati cu numeroase bonusuri pe care va invitam sa le descoperiti.

  Calivita International In Cifre

  peste 20 de ani pe piata din Romania;

  peste 2 milioane de distribuitori inregistrati la nivel mondial;

  peste 20 milioane de clienti multumiti;

  peste 120 produse unice pe piata.

  Nu mai sta pe ganduri haide chiar azi in echipa noastra!

  Pentru cei interesati va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:

  0762 293 572 sau folosind formularul de contact.

   

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

2006-2011 © calivitavelcu.ro