Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Tratarea afectiunilor articulare degenerative cu produse CaliVita

Afectiunea articulara degenerativa porneste de la o infectie specifica. Infectiile se localizeaza in faringe (amigdale), mai rar in alte focare (granulom dentar) de unde toxinele microbului difuzeaza in restul organismului producând reumatism acut. Accesele de reumatism acut se caracterizeaza prin febra, dureri articulare cu umflarea articulatiilor iar când se complica, in special la copii, cu leziuni cardiace (miocardita, endocardita, rar pericardita).
Leziunile produse de reumatismul acut sunt portiuni de tesut conjunctiv necrozate (moarte, inlocuite) urmate de formarea de granuloame si apoi sclerozarea leziunilor care scot din functiune zone din miocard sau endocard. Prin aceste leziuni, reumatismul se incadreaza in bolile de colagen. Cu timpul boala evolueaza cronic, afectând articulatiile (artrita), in special pe cele mici si ale coloanei producând dureri si deformatii. Exista si cazuri când evolueaza de la inceput sub aceasta forma.
 

 

Produse naturale Calivita recomandate in afectiuni articulare degenerative:


 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro