Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Afla cat de daunator este telefonul mobil?

 

 

  În 2013, în întreaga lume au fost vândute 200 de milioane de telefoane celulare, iar anul acesta se preconizează o creştere a vânzărilor. Aceasta înseamnă că din ce în ce mai multe telefoane ne înconjoară acasă, la birou, în baruri, restaurante, ba chiar la sala de sport.

  Aceste telefoane comunică în continuu, deci emit în permanenţă unde electromagnetice pulsatile. Astăzi ştim cu toţii că electrosmogul reprezintă o ameninţare constantă la adresa sănătăţii noastre şi tot mai mulţi dintre noi încercăm să luăm măsuri pentru a preveni acest lucru.

  Autocolantul Communiguard ne ajută să reducem efectele nocive ale radiaţiilor emise de dispozitivele electronice şi electrocasnice, deci şi de telefoanele noastre mobile. Dar cum rămâne cu electrosmogul emis de celelalte telefoane din jurul nostru? Cum ne putem proteja împotriva lor ?

   

  La ce efecte nocive trebuie să fim foarte atenţi?

  O serie de studii ştiinţifice au demonstrat că aceste surse de radiaţii au efecte nocive. De exemplu, dr. Lebrecht von Klitzing a dovedit, cu ajutorul experimentelor de laborator, că, datorită efectelor câmpurilor electromagnetice pulsatile ale telefoanelor celulare, funcţiile creierului se pot modifica simţitor. Acest fenomen reprezintă o acţiune de scurtă durată şi apare în câteva minute. Klitzing a arătat, de asemenea, că sistemul vegetativ reacţionează la aceasta cu o reacţie de stres. La cei afectaţi pot apărea: insomnie, dureri de cap, probleme cardiace, ameţeală, nervozitate, oboseală cronică, ba chiar infarctul cardiac şi cancerul pot fi legate de electrosmog.

  Electrosmogul este un inamic extrem de perfid. Din moment ce nu îl percepem cu organele senzoriale, tindem să subestimăm ameninţarea, pe care nici nu o putem evita, de altfel: radiaţiile sunt prezente peste tot, chiar şi în dormitorul nostru.

  Tinerii sunt şi mai expuşi

  90% din tinerii din zilele noastre au deja telefon de la vârsta de 14 ani. Pe care îl folosesc zilnic, în ciuda faptului că radiaţiile emise de acesta au un efect serios asupra organismului. Telefoanele celulare care pot fi ataşate la cele fixe sunt extrem de periculoase, deoarece operează cu unde pulsate, zi şi noapte, la cea mai înaltă performanţă, indiferent dacă le folosim sau nu.

  Experimentele au demonstrat că telefoanele mobile au efect de distrugere a celulelor

  Un experiment efectuat prin contribuţia mai multor instituţii şi finanţat de Uniunea Europeană a demonstrat că radiaţiile pulsatile deteriorează ADN-ul uman. Pe durata examinărilor, trei grupe de celule au fost radiate cu unde pulsatorii emise de telefoane celulare, celule importante pentru procesele sistemului imunitar, reproducere şi vindecare.

   

  Experimentul a demonstrat că o perioadă de numai 24 de ore de radiere poate cauza deteriorări genetice. Aceste deteriorări sunt foarte greu de vindecat de către sistem sau chiar imposibil. Drept rezultat, celulele vor muri sau se vor modifica.

   

  Care este soluţia?

  Cea mai adecvată soluţie este evitarea radiaţiilor, însă acest lucru e dificil de realizat în zilele noastre. Cu cât mai puţin folosim aparatură electronică, cu atât mai bine. Telefoanele celulare ar trebui pornite doar când dorim să sunăm pe cineva. Eliminaţi toate dispozitivele electrice din dormitor şi nu folosiţi în niciun caz radio cu alarmă, ci ceasuri deşteptătoare clasice. Cuptoarele cu microunde modifică structura moleculară a alimentelor, prin urmare trebuie evitate.

   

  Un nou grup de produse împotriva electrosmogului

  Din cele de mai sus, devine evident faptul că, pe lângă autocolantele care pot fi lipite pe dispozitivele electronice, trebuie să ne protejăm şi împotriva efectelor nocive ale radiaţiilor. CaliVita intenţionează să îşi lărgească gama de produse destinate protecţiei împotriva electrosmogului.

  Ştiaţi că vitamina C, ca antioxidant, poate proteja ADN-ul împotriva efectelor nocive?

   

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi