Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru alergie la insecte

 

Exista cateva insecte care inteapa si cauzeaza reactii alergice: albinele, barzaunii, viespea aurie, bondarii, viespile si furnicile. Insectele de ordinul Hymenoptera, printre care se afla si albinele, viespile, barzaunii sau furnicile, dau reactii alergice la 5 din 1000 de persoane. Reactia este cunoscuta ca alergie la veninul de insecte si poate fi periculoasa, putand pune chiar viata in pericol. Viespea aurie si albinele sunt cauza celor mai violente reactii alergice la insecte.

Alergia la insecte are urmatoarele simptome: ragusala, intepenirea gatului, greata, diaree, urticarie, mancarimi, dureri sau umflaturi ale articulatiilor, dificultati in respiratie si umflarea vaselor de sange. Pentru o persoana care are usoara alergie la venin, reactia poate aparea in cateva minute, dar cand persoana are o reactie alergica puternica, simptomele apar dupa mai mult timp.

Daca reactia la venin intarzie, pot aparea simptome ca febra, urticaria, inflamarea nodulilor limfatici si durerea in articulatii. In unele situatii , persoana care este foarte alergica la veninul de insecte poate suferii un soc si poate muri in cateva minute.

Semnele pentru reactii periculoase sunt semnalate prin : confuzie, dificultate de a inchitii, scadere dramatica a tensiunii arteriale, ragusala, respiratie dificila, anxietate, transpiratie abundenta, slabiciune si sentimentul nenorocirii eminente.

Unele intepaturi de insecte , cum sunt cele de tantari, pot da reactii alergice cutanate care seamana cu o eczema care se descuameaza si produce mancarimi.

  Produse calivita recomandate pentru alergie la insecte:

  Vitamina C-Plus Flavonoid - contine Quercitina, un bioflavonoid extras din alga verde de smarald şi din alga verde-albăstruie, are acţiune benefică în astmul bronşic şi alergii.

  Vitamina C 300 cu Bioflavonoide - contine Quercitina, un bioflavonoid extras din alga verde de smarald şi din alga verde-albăstruie, are acţiune benefică în astmul bronşic şi alergii.

  Liqiud C plus Bioflavonoid with Rose Hips -contine Quercitina, un bioflavonoid extras din alga verde de smarald şi din alga verde-albăstruie, are acţiune benefică în astmul bronşic şi alergii.

  Vitamina C actioneaza in alergii ca antiinflamator si ajuta la combaterea toxicitatii veninului de insecte.

   

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

2011 © calivitavelcu.ro