Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Tratarea bolii Alzheimer cu produse CaliVita

Boala Alzheimer este caracterizata morfo-patologic printr-o atrofie morfo-cerebrala moderata dar difuza, cu debut obisnuit si predominant in regiunea parietalo-occipitala si respectarea constanta a circumvolutiunilor centrale ale creierului. In Alzheimer leziunile nu se limiteaza strict la nivelul cortexului, observandu-se frecvent, dar mai discret, prezenta lor si la nivelul altor formatiuni nervoase.


Boala poate atinge un nivel maxim la varsta de 50 - 60 de ani si o medie la 53 de ani. Nu s-a putut incrimina un determinsim genetic, dar nu poate fi exclusa o oarecare predispozitie familiala, pe fondul careia pot actiona multipli factori favorizanti (traumatisme cranio-cerebrale, hipoxie-anoxie cerebrala, intoxicatii, tulburari metabolice generale cu rasunet cerebral).


Tabloul clinic al bolii Alzheimer este dominat in faza de debut (esalonata de-a lungul a 2-4 ani) de tulburari de memorie (deficit amnezic global si progresiv), tulburari de orientare spatiala intense si precoce, carora li se adauga unele tulburari de apatie. Urmatoarea faza - denumita "de stare" - este dominata de stari dementiale masive, care se intersecteaza cu toate functiile intelectuale, printre care atentia (lipsa de concentrare), memoria (atat cea de inregistrare recenta cat si cea evocatoare), orientare (dezorientare spatialo-temporala), judecata, inteligenta. Se mai asociaza tulburari psihice si tulburari de comportament.

Produse naturale Calivita recomandate in Alzheimer:

 

 

 

 

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

2009 © calivitavelcu.ro