Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Tratarea anginei pectorale cu produse CaliVita

Angina pectorala se manifesta prin dureri in regiunea inimii sau in partea inferioara a osului stern, descrise de bolnavi in diferite feluri: ca o ghiara, o strangere, o presiune, o greutate, etc. De cele mai multe ori durerea iradiaza in umarul si in membrul superior stang, pana la ultimele degete. Aceste dureri pot aparea dupa un efort fizic, dupa socuri emotionale, dupa mese copioase, la contact cu aer rece, etc. Adesea cedeaza la repaus sau la nitroglicerina, medicament pe care bolnavii il poarta la ei in permanenta.
Atentie! Cand durerea este foarte mare, depasind 30 minute si aceasta nu cedeaza la nitroglicerina, chemati de indata medicul! Pana la sosirea acestuia, se va proceda in felul urmator: bolnavul va fi pus in repaus total la orizontala, oriunde s-ar afla; daca sunt posibilitati, i se vor face bai calde (40 grade C) la maini, timp de 15 secunde, repetate de mai multe ori, pana la ameliorarea durerilor; se vor masa mainile si talpile in urmatoarele zone: suprarenale, rinichi, plex solar, stomac, plamani, inima si hipofiza.
Intre crize - se va aborda un tratament pe cat posibil natural, pentru rezolvarea problemei si a cauzelor cu mijloacele proprii organismului. Se vor lua de asemenea masuri igienice stricte.
Pentru diminuarea riscurilor si sustinerea procesului de repunere in forma, bolnavul va avea in vedere evitarea mersului pe jos pe distante mari, a alergarilor dupa un vehicul, a frigului, a trecerilor bruste de la cald la rece, a meselor copioase, a emotiilor, a vizionarii competitiilor sportive pe stadioane, in sali sau la televizor.
 

Produse naturale Calivita recomandate in angina pectorala:


Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro