Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Antibiotic natural CaliVita

Organismul uman se apara prin mijloace diverse, nespecifice si specifice si de potenta variata, a caror activitate reunita exprima capacitatea normala de aparare fata de infectie: rezistenta fata de infectie, in conceptul cel mai larg. Termenul de imunitate are o semnificatie mai restransa, cuprinzand numai factorii care confera rezistenta la un factor infectios specific.
Starea de rezistenta la infectii este expresia unui indelungat proces de evolutie si de adaptare pe plan filogenetic, la care se adauga rezistenta castigata in decursul vietii, in mod variabil, de fiecare organism, ca rezultat al intalnirii cu variati agenti infectiosi din mediul inconjurator si al interventiilor active de producere - fie artificiala, fie naturala - a starilor de imunitate specifica.
Urmatoarele produse CaliVita au o puternica actiune antibiotica armonioasa, recomandandu-se ca inlocuitor natural al antibioticelor si imunostimulatoarelor medicamentoase din farmacii, cu aplicabilitate larga in varii afectiuni, de la banalele raceli, gripe si guturaiuri pana la parazitoze intestinale si furunculi.
 

Antibiotice naturale Calivita:

 

 

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

2009 © calivitavelcu.ro