Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Tratament antiseptic cu produse CaliVita

Exista purtatori de microbi ai febrei tifoide, dizenteriei, difteriei, precum si purtatori de streptococi care provoaca scarlatina, purtatori de virus gripal, purtatori de virus al hepatitei epidemice. Uneori purtatorii sunt fosti bolnavi care s-au vindecat dar in organismul carora continua sa dainuiasca focare de astfel de virusi, bacterii, fungi, paraziti, mai ales la nivel intestinal, deseori inactivi, dar care la un anumit moment pot declansa boala - pentru prima data sau din nou, acest lucru fiind posibil datorita intrunirii unor conditii permisive din punct de vedere al factorilor externi si interni. Aceste focare mai mult sau mai putin active pot dainui in corpul nostru chiar si pe o perioada foarte lunga, uneori toata viata.

Concret, o proprotie de 1-2% din fostii bolnavi de febra tifoida continua sa elimine microbii bolii tot restul vietii lor. Alti oameni devin purtatori pentru ca s-au infectat cu microbi sau virusi pe care ii elimina un timp in jurul lor fara ca ei insisi sa faca boala. In mod practic, este foarte important ca purtatorii de microbi sa se trateze cu aceeasi preocupare pentru rezolvarea problemei lor ca aceia care fac boala.
 

Produse naturale Calivita recomandate ca antiseptic intestinal:

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro