Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Anul Cresterii in Network Marketing

 

   

   

  Principalul motiv pentru care atât de multe persoane încep o afacere proprie de network marketing este că aceasta se potriveşte cum nu se poate mai bine tendinţelor actuale în marketing. Dacă încă nu ţi-ai dat seama până acum, consumatorii au controlul.

  Trăim într-o societate de consum şi consumatorii dictează ce se cumpără, de la mâncare de bebeluşi la alimente organice şi de la smartphones la tablete PC. Acum consumatorii se află în căutare de produse care să îi facă să arate şi să se simtă mai tineri şi de moduri în care să îşi asigure viitorul financiar şi să se bucure de mai mult timp liber. Iar network marketingul este soluţia ideală.

  Network marketing în cifre

  Sătui de munca istovitoare în multinaţionale, un număr record de oameni demarează afaceri de la domiciliu. CNN a anunţat că, la nivel global, la fiecare 11 secunde cineva pune bazele unei noi afaceri.

  Afacerile conduse de la domiciliu sunt afacerile viitorului, iar network marketingul este una dintre cele mai căutate. Nu este nevoie decât de o investiţie iniţială minimă şi de costuri de operare lunare, într-o primă fază poţi lucra part-time, păstrându-ţi jobul iniţial şi dezvoltându-ţi afacerea suficient pentru a te ocupa mai târziu doar de aceasta.

  Peste 100 de milioane de persoane din întreaga lume sunt implicați în network marketing, ceea ce generează vânzări nete de peste 300 de miliarde de dolari. De fapt, primele 50 de companii au o cifră de afaceri de peste $200 milioane pe an, iar multe dintre ele câştigă miliarde. Vârsta, sexul şi rasa nu reprezintă bariere în network marketing; de fapt, peste jumătate dintre persoanele de succes din această afacere sunt femei.

  De ce network marketingul este o afacere de succes?

  Principalele motive pentru care oamenii se înghesuie să se înscrie în sistemele de network marketing sunt timpul liber pe care acestea le oferă, venitul rezidual şi beneficiile legate de taxe.

  Network marketingul este una dintre puţinele afaceri în care nu e necesar să ai angajaţi, dar permite proprietarului să își organizeze timpul liber așa cum își dorește, pentru a construi o reţea de oameni de afaceri independenţi. Această reţea, care cumpără produse sau servicii, generează venit rezidual.

  Spre deosebire de venitul care îți revine de la un job obişnuit, pe care îl primeşti doar atâta timp cât lucrezi, venitul rezidual continuă şi după ce ţi-ai terminat activitatea. Iar pe lângă timpul liber şi venitul rezidual trebuie să amintim şi beneficiile scutirii de taxe ale network marketingului. Acestea variază de la ţară la ţară, dar o afacere de la domiciliu are fără îndoială ca rezultat economisirea de bani din plata taxelor.

  Motivul final pentru care atât de multe persoane de toate vârstele sunt interesate de network marketing este Internetul. Pentru a avea succes, trebuie să îţi construieşti o reţea mare de persoane care să cumpere şi să vândă produse/servicii şi să îi convingă şi pe alţii să facă la fel. Internetul le permite acum tuturor celor implicaţi în network marketing să îşi construiască afaceri naţionale şi internaţionale fără a fi nevoiți să iasă din casă. Uită de ceasul deşteptător şi de stresul de la locul de muncă; poţi face toată munca din pat, cu ajutorul computerului şi al smartphone-ului.

  Grație Internetului, acum îţi poţi dezvolta o afacere internaţională în câteva luni până la câţiva ani. Venitul rezultat de aici îţi va oferi siguranţă financiară şi mult timp liber pentru a te bucura cu adevărat de viaţă. Partea cea mai bună este că oricine o poate face.

  De ce ai nevoie în 2015 pentru a reuşi în network marketing?

  În 2015, pentru a obţine succesul în network marketing nu va mai fi suficient să ai un produs extraordinar şi un plan bun de recompense. Trainingurile sunt soluția. Trebuie să înveţi cum să pui întrebări pentru a înţelege nevoile prospecţilor, să înveţi cum se iau deciziile de cumpărare. Trebuie să înveţi cum să vinzi un produs în mai puţin de 20 de minute. Trebuie să ai o puternică prezenţă on-line, să îţi construieşti un brand personal. Interesează-te de trainingurile noastre şi alege-l pe cel care ţi se potriveşte cel mai bine!

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi