Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Tratament cardiovascular cu produse CaliVita

Sistematizand numeroase afectiuni ale aparatului cardio-vascular, vom constata ca la baza sunt doar cateva grupe de boli, care pot evolua in cele mai diferite feluri, asociindu-se sau nu intre ele: defecte innascute, reumatismul cardio-articular, endocarditele maligne, miocarditele, bolile pericardului, hipertensiunea arteriala, hipotensiunea arteriala, ateroscleroza coronariana, insuficienta cardiaca cronica, aritmiile, cordul pulmonar cronic, bolile arterelor periferice, bolile venelor, nevroza cardiaca.

 

In lupta de prevenire a numeroaselor boli cardio-vasculare cu evolutie cronica, se disting 3 obiective principale:
- Primul: de a feri pe individ sa faca o boala care la randul ei sa dea nastere unei boli de inima, cu alte cuvinte de a-l feri sa devina un cardiac potential;
- Al doilea: de a pazi pe cardiacul potential sa devina actual;
- Al treilea: de a mentine pe cardiacul actual, cat mai mult cu putiinta, in stadiul de compensare.

Eficacitatea profilaxiei bolilor cardiovasculare depinde in primul rand de precocitatea descoperirii lor. Daca s-a scapat perioada utila de tratament si bolnavul a devenit cardiac actual, el trebuie sa se trateze atent si periodic. In acest fel se poate prelungi cat mai mult stadiul de compensare a inimii, permitandu-i-se bolnavului un mod de viata apropiat de cel al omului sanatos.

Produse naturale Calivita recomandate in stimularea aparatului cardiovascular:

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro