Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru apendicita

 

Apendicita este o inflamatie a apendicelui, organ limfoid care se deschide in partea superioara a intestinului gros. Multa vreme s-a crezut ca apendicele este un organ vestigial fara functie, dar lucrurile s-au schimbat. Apendicele fetal contine celule endocrine care sintetizeaza hormoni si alte substante chimice in organism.

Se crede ca apendicele tinerilor joaca un rol important in functionarea sistemului imunitar. Este implicat in maturizarea limfocitelor B si ajuta la producerea unui anticorp numit imunoglobina A.

Apendicita este declansata in primul rand de o dieta gresita. Poate fi acuta si cronica. Majoritatea duc la blocarea intestinului gros, blocare care apare din cauza alimentatiei lipsite de fibre. Blocajul opreste curgerea fireasca a fluidelor , ceea ce favorizeaza dezvoltatea bacteriilor daunatoare din tranctul intestinal si conduce la inflamarea apendicelui. Apendicita este rara la copii sub 2 ani. Incidenta maxima se situeaza intre 15 si 24 de ani. Riscul de a face apendicita creste dupa o boala recenta , in special cu infectii gastrointestinale si infestare cu limbrici.

Simptomele apendicitei includ dureri abdominale mari care apar in apropierea ombilicului si migreaza in jos, spre partea dreapta a abdomeniului. Respirand adanc, tusind, stranutand sau atingand zona respectiva , durerile se accentueaza. Simptomele sunt adesea insotite de greata si voma, de durere care devine persistenta si bine localizata. Alte simptome pot include diareea, balonarea abdomenului, febra si nivel crescut al globulelor albe, constipatie, incapacitate de a elimina gazele, urinare dureroasa si sange in urina.

Apendicita acuta este cauza cea mai curenta a interventiilor chirurgicale. Fara un tratament prompt, posibilitatea accentuarii inflatiei apendicelui creste, contaminand cavitatea abdominala cu materii fecale si provacand peritonita.

Apendicita se intalneste rar la persoanele adulte. Chiar daca simptomele sunt blande la acest grup de varsta, periculul de perforare exista ceea ce duce la peritonita si formarea abceselor. In plus simptomele sunt greu de diagnosticat pentru ca sunt similare cu acelea a infectiilor biliare, ale pietrelor la rinichi si ale inflamarii colonului, stomacului si intestinului subtire. Varstnici ar trebui sa fie mai cu seama atenti la simptomele apendicitei.

Produsele calivita recomandate au scopul de reface organismul dupa operatie.

 

  Produse calivita recomandate pentru refacerea dupa operatie:

 • Liquid Chlorophyll (473 ml) - in apa de 3 ori pe zi - ajuta la curatarea fluxului sangvin;
 • Beta Carotene 9000 UI - 2 tablete de 4 ori pe zi - creste imunitatea si ajuta contra infectiilor;
 • Stress Management B-Complex - 1 tableta de 3 ori pe zi - necesar pentru o buna asimilare a tuturor nutrientilor;
 • Vitamina C 1000 sau celelalte variante de vitamina C care se iau conform indicatiilor de pe prospect - ajuta la detoxifierea organismului, apara contra infectiilor si creste imunitatea;
 • Vitamina E 100 UI - 2 capsule de 2 ori pe zi - ajuta vindecarea, puternic antioxidant;
 • Chelated Zinc - 2 tablete pe zi - intareste sistemul imunitar si accelerea vindecarea.
 • Ocean 21 (946 ml) - ajuta la reducerea problemelor intestinale si pentru sanatatea colonului.

   

   

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

2011 © calivitavelcu.ro