Calivita 

 

Produse API

Api Whey Protein (diferite arome)

Api Muscle Assault fruit punch orange

Api Amino 2300 - Produs Nou!

Api Glutamine 300g - Produs Nou!

Api Beta Alanine - Produs Nou!

Api Creatinex 300g, 1000g

Api Nitric X

Api Gainer (diferite arome)

Api Creatine delivery xtreme

Api Polythermex Hardcore

Api Caffeinex 200 tablete

 

 

 

 

 

 

 

  api header

  Scurt istoric al firmei API.

  API- Noi nu doar vindem produse, Noi va oferim calea spre succes.

  Firma Advanced Performulations (API) (www.advancedperformulations.com) a fost conceputa din pasiune, o pasiune de a fi cei mai buni in toate domeniile vietii,a sanatatii si a bucuriei. Am dorit sa creeam produse care sunt la cele mai ridicate standarde ale calitatii si eficientei din industrie, indiferent de cost. Am dorit sa creem produse care vor ajuta omenii in viata sa-si indeplineasca scopurile. Ca si fondatori ai API, noi suntem atleti, antrenori personali, proprietari de magazine cu produse nutritive, distribuitori de suplimente si scriitori. ne-am implicat in fiecare nivel al acestei industrii si din aceasta cauza stim cat de scupmpe pot ajunge aceste produse. Am observat de-alungul anilor cum majoritatea firmelor din domeniu platesc atleti cu milioane de dolari pentru reclame sau spoturi publicitare, care reprezinta cabine de schimb sau rulote imense si care sponsorizeaza show-uri imense. Noi intelegem acest tip de marketing dar in realitate acest lucru creste pretyul produselor. Am jurat de la inceput ca ne vom axa doar pe produse, cele mai eficiente si mai calitative fiind cinstiti, directi fara jocuri de cuvinte sau imagine. Noi, creem produsele cu cea mai mare grija, folosind doar materiale prime premium. Le facem mici si in cate mai multe loturi pentru a asigura potenta si prospetimea. Veti vedea ca nu veti putea gasii produsele noastre vandute la un pret mult mai mic pe internet. Strategia de reclama “din gura in gura” pe care o practica clienti nostri a fost de cel mai mare succes si ne-a ajutat sa mentinem preturile jos. Avem noi cumva atleti profesionisti si amatori care ne folosesc produsele? Da avem, nu trebuie sa-i platim sa vorbeasca despre asta. Si nu in ultimul rand, am dorit sa creem o companie care sa aiba succes peste tot pe glob indiferent de tipul de piete de defacere.

  Ne mandrim sa va prezentam familia noastra de produse care au fost concepute in interesul Dvs. pentru sanatate si succes……

   

  muscletech logo shiny

  Sportivi din echipa API

  API Atleti Extremi


  Mihály Kormány

  Dwight DiMartino
   

  IFBB Pro Michelle Welcom

  Familia de produse API:

  api products

  Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

   

  Prolab Brand

2009 © calivitavelcu.ro

Site oficial

www.advancedperformulations.com

produs cytogenix

California Fitness

Iss Researh

Twinlab

dymatizemic

prolab

iovate link

muscletech logo

cytogenix logo

api logo

six star muscle logo