Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Astenia de primavara

 

   

  Pe măsură ce primăvara își intră în drepturi, nervozitatea, oboseala și somnolența se fac din ce în ce mai simțite. Încă nu putem consuma fructe și legume proaspete, pline de vitamine, coapte de razele soarelui, și probabil ne-am epuizat deja toate resursele în timpul iernii. În plus, și sistemul nostru hormonal trebuie să se adapteze la ziua mai lungă și la vremea mai caldă. Toate acestea combinate pot cauza letargie și oboseală generalizate, care au drept simptome o performanță scăzută, tulburări de somn, ba chiar lipsa motivației.

  Încarcă-ți bateriile!

  Până când delicioasele bombe cu vitamine se vor coace în grădini, trebuie să îți reîncarci organismul astfel încât să funcționeze normal. Îți poți suplimenta alimentația cu produse cu multivitamine, care conțin toate mineralele și vitaminele importante într-o formulă complexă. Un astfel de produs este Full Spectrum, care conține aproximativ 30 de tipuri de vitamine și minerale ce contribuie la funcționarea optimă a organismului.

  Plini de energie

  Celor care consideră că au nevoie de un supliment pentru a combate oboseala le recomandăm Energy&Memory. Pe lângă vitamine și minerale, acest supliment alimentar îți oferă și extract de guarana, al cărui conținut de cofeină ajută la revigorarea fizicului și psihicului, în timp ce vitaminele C și E, magneziul și celelalte minerale din compoziție sprijină performanța fizică și mentală.

  O primăvară fără stres

  Celor care se confruntă cu stresul cauzat de schimbarea anotimpurilor le recomandăm MagneZi B6, un supliment complex cu minerale completat cu vitamina B6, special conceput pentru sprijinirea organismului în combaterea stresului cauzat de tensiunea mentală și nervoasă. Se știe că vitamina B6 și magneziul contribuie la reducerea oboselii și epuizării, precum și la funcționarea optimă a sistemului nervos. Cei care încep să facă sport primăvara vor beneficia și de pe urma suplimentării cu minerale, deoarece activitatea fizică regulată are ca rezultat creșterea cererii de nutrienți.

  Pentru un somn relaxant

  Pe lângă produsele menționate mai înainte, celor care suferă de tulburări de somn cauzate de schimbarea anotimpurilor le recomandăm și Melatonin 3.0. Melatonina este un hormon cu calități antioxidante care este produs natural în organismul uman; producția sa fluctuează ciclic, în funcție de schimbarea anotimpurilor și de durata zilei și a nopții. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția de melatonină scade, lucru asociat cu încetinirea funcției cerebrale la persoanele în vârstă. În plus, una dintre posibilele cauze ale asteniei de primăvară este aceea că organismul se acomodează la creșterea zilei prin ajustarea (naturală) a producției de hormoni.

  Consumând un supliment cu melatonină, poți beneficia de un ajutor natural pentru rezolvarea tulburărilor de somn, fără riscul dependenței, iar acest lucru nu îți va influența negativ performanța în ziua următoare.

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi