Calivita 

 

 

 

Au vreun beneficiu nutritional proteinele denaturate?

 

  Fie ca sunteti un culturist care cauta sa obtina maximul dintr-un antrenament sau doar cineva care cauta sa-si adauge mai multe proteine ​​in dieta, probabil ati auzit despre proteine ​​denaturate. Si, chiar daca nu ati auzit, probabil ati incercat un shake de proteine ​​sau un baton de proteine ​​care continea proteine ​​denaturate. Desi nu suna asa, o proteina denaturata poate fi foarte benefica daca doriti sa ajutati absorbtia de proteine ​​a corpului dumneavoastra. Dar, mai intai, trebuie sa stiti exact ce este o proteina denaturata si modul in care aceasta ar putea sa va ajute.

  Ce este o proteina denaturata?

  Exista multe forme diferite de proteine ​​pe care le puteti consuma. Proteina ​​de soia, de exemplu, este o proteina rapida care va furnizeaza o multime de proteine. Cu toate acestea, nu ofera multe beneficii pentru culturisti. Izolatul din proteina de zer, pe de alta parte, este cunoscut pentru un gust mai bun decat alte forme de proteine ​​si este mai usor de digerat in stomac (si costa mai mult decat alte tipuri de proteine!). Totusi, o proteina denaturata este putin diferita fata de acestea doua.

  Proteina ​​denaturata este cunoscuta si ca o proteina de zer hidrolizat. Atunci cand hidrolizezi o proteina, schimbi structura proteinei ​​permanent. Legaturile peptidice care sunt prezente in proteine ​​sunt rupte. Cu toate acestea, in ciuda schimbarilor in structura proteinei, proteinele ​​denaturate inca contin toti aminoacizii care se gasesc in alte forme de proteine ​​de zer. Ca rezultat, proteinele denaturate sunt inca benefice din punct de vedere nutritional. Acestea sunt deosebit de benefice pentru culturistii care folosesc proteine ​​denaturate. Ele grabesc absorbtia ​​si digestia proteinelor, deoarece proteina este deja descompusa.
  In esenta, o proteina denaturata este deja descompusa inainte de a intra organismul, spre deosebire de a fi descompusa in stomac de catre acizi.

  Cum ajuta proteinele denaturate?

  Cand practicati culturism sau pur si simplu faceti exercitii, proteinele ​​denaturate - precum si orice alta forma de proteine - sunt benefice. Dupa ce ati terminat un antrenament, corpul dvs. trebuie sa absoarba proteine ​​noi, pentru a adauga masa la muschii pe care tocmai i-ati folosit. Indiferent daca luati o proteina din zer, o proteina denaturata sau o alta forma de proteine, digestia proteinelor are loc in stomac. Deoarece proteina denaturata este deja descompusa din punct de vedere structural, aceasta va putea ajunge rapid la muschi. Proteinele pe care le-ati introdus in corpul dumneavoastra vor fi folosite pentru a maximiza antrenamentul prin reconstruirea muschilor si oferindu-le energia de care au nevoie pentru a deveni mai puternici.

   

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro