Calivita

 

 

 

 

Bee Power - Laptisor de Matca 50 mg (50 capsule)

Bee Power Royal Jelly - Laptisor de matca

Pret TVA inclus: 42,91 lei

buton_vizualizare_aviz 

  Benefiicile Produsului Bee Power Joyal Jelly

  Reîmprospăteaza organismul;

  Menţine sănătăţea sistemului osos;

  Îmbunătăţeşte capacitătea de rezistenţă şi fortifică sistemului imunitar;

  Are efect benefic pentru articulaţii;

  Are efect tonifiant şi roborant excelent;

  Are efect bactericid.

  Prospect Bee Power Royal Jelly - Laptisor de Matca

  Sunteţi obosit? Abătut? Bolnăvicios?

  Dacă sunteţi adeptul produselor naturiste, atunci extractul de lăptişor de matcă a fost realizat pentru dumneavoastră. Cu această substanţă, un concentrat de nutrienţi, albinele îşi hrănesc regina.

  Concentratul de nutrienţi face posibil ca ea să trăiască cu cinci ani mai mult decât albinele lucrătoare, a căror durată medie de viaţă este de 2-4 luni. Consumul concentratului de lăptişor de matcă are o acţiune benefică şi asupra oamenilor, indiferent de vârsta şi starea lor de sănătate.

  Despre Laptisorul de Matca

  Bee Power Royal Jelly contine Laptisor de matcaLăptişorul de matcă este produsul albinelor lucrătoare, destinat hrănirii reginei.

  Datorită lăptişorului de matcă, în perioada de înmulţire, regina poate depune 2000-3000 de ouă în decurs de 24 de ore. Lăptişorul de matcă este deosebit de bogat în vitaminele din complexul B, de exemplu vitamina B5 şi B6.

  Este singura sursă naturală de acetilcolină. Mai conţine vitaminele A, C, D, E, minerale, enzime şi 18 aminoacizi.

  Lăptişorul de matcă este un nutrient deosebit de bogat în vitamine, proteine şi ami­noacizi. Este un produs ideal pentru alimentaţia naturistă.

  Lăptişorul de matcă este produs de glandele salivare ale albinelor lucrătoare, pentru hrănirea reginei. Acesta este un concentrat de nutrienţi care permite reginei să trăiască mai mult de cinci ani, în timp ce albinele lucrătoare trăiesc doar 2-4 luni. Tot acest nutrient îi oferă reginei posibilitatea să depună 2.000-3.000 de ouă în decurs de numai 24 de ore.

  Este de remarcat faptul că greutatea ouălor depuse este aproape egală cu cea a reginei.Lăptişorul de matcă conţine vitaminele complexului B, dintre care în concentraţie mare vitamina 85 (acidul pan­totenic) şi B6.

  Lăptişorul de matcă este singura sursă naturală de acetilcolină. Mai conţine minerale, vitaminele A, C, D, E, enzime, 18 aminoacizi, substanţe care împiedică înmulţirea bacteriilor şi a virusuri lor.

  Bee Power Royal Jelly are Efect Antibacterian


  Bee power contine polent de albineLăptişorul de matcă împiedică dezvoltarea microbilor şi, după un timp mai îndelungat, are efect bactericid (omoară microbii).

  Creşte capacitatea de apărare a organismului împotriva bolilor infecţioase şi a infecţii lor cauzate de microbi.

  Folosirea lăptişorului de matcă a dat rezultate deosebite în cazul copiilor cu o capacitate de apărare slăbită. Se obţin rezultate bune şi la copiii care, din cauza alimentaţiei neadecvate, prezintă tulburări de dezvoltare.

  La mamele care nu au lapte suficient, stimulează secreţia laptelui. La vârstnici Înlătură senzaţia de oboseală şi împiedică epuizarea psihică timpurie.

  Este eficient în caz de inapetenţă, perturbări ale metabolismului, stare de slăbiciune datorată bătrâneţii, convalescenţei în unna unor boli grave, mai ales după boli infecţioase însoţite de febră mare.

  Stimulează funcţionarea organelor hematoformatoase, fortifică sistemul nervos. Are un efect benefic în astmul bronşic, ulcere, afecţi­uni ale ficatului, fracturi, boli ale pielii.


  Substanţele de tip hormonal din lăptişorul de matcă ameliorează şi functiile glandelor sexuale. În cazul bărbaţilor, creşte potenţa, iar la femei s-au obţinut rezultate bune în perioada c1imaxului. Se utilizează şi în caz de sterilitate.

  Lăptişorul de matcă revigorează organismul, menţine sănătatea sistemului osos şi a articulaţiilor. Poate fi consumat de oricine, indiferent de sex şi vârstă. Nu este de mirare că lăptişorul de matcă este cunoscut şi agreat de mulţi ani în numeroase ţări din lume.  


  Atenţie!
  • Deoarece lăptişorul de matcă este obţinut din polenul florilor, miere şi secreţiile salivare ale albinelor lucrătoare, persoanele alergice la polen trebuie să înceapă cu prudentă consumarea acestui produs. In caz de alergie, consumarea produsului se va Întrerupe imediat.

  • A se păstra la loc răcoros, deoarece la căldură se descompune uşor.

  Bee Power Royal Jelly - Putere regală.

  Mod de Administrare Bee Power Royal Jelly

  Recomandari Bee Power Royal Jelly

  Mod de folosire Bee Power Royal Jelly

  Adolescent

  Anemie

  Anorexie

  Apetit (crestere)

  Astenie

  Ciroza

  Convalescenta

  Copii 1-14 ani - dezv. armon.

  Coxartroza

  Cresterea rez. musculare

  Crestere - stimulator

  Febra musculara (prevenire)

  Gastrita

  Hepatita

  Imunitate scazuta

  Inteligenta (ridicare coef.)

  Leucemie

  Leucopenie

  Malabsorbtie

  Oboseala

  Pojar, rujeola

  Pre si post operator

  Scrasnit din dinti

  Senilitate (dementa senila)

  Tuberculoza

  Varsat de vant

  1-0-0

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-0

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  Legenda:

  1-0-0 = o capsula dimineata

  1-0-1 = o capsula dimineata si una seara

  1-1-1 = o capsula diminata, una la amiaza si una seara

   O capsulă Bee Power Royal Jelly conţine:

  Concentrat de laptisor de matca (corespunde la 150 mg laptisor de matca)

  50 mg
     

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi