Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Beneficiile Cuprului asupra sanatatii


  Ce este cuprul?

  Cuprul este un mineral care se gaseste in intregul organism. Cuprul ajuta organismul sa produca celulele rosii si mentine celulele nervoase si sistemul imunitar sanatos. Cuprul ajuta la formarea colagenului, o parte importanta a oaselor si a tesutului conjunctiv.

  Cuprul actioneaza de asemenea ca un antioxidant , eliminand radicalii liberi care pot distruge celule si ADN. Cuprul ajuta organismul sa absoarba fierul si acesta ajuta organismul sa produca energie. Organismul nostru nu are nevoie de mult cupru insa multe persoane nu obtin necesarul de cupru din alimentatie.


  Semne ale deficientei de cupru pot fii:

  1. anemia;
  2. temperatura corporala scazuta;
  3. fracturi ale oaselor si ostoporoza;
  4. cantitate redusa de celule albe;
  5. batai neregulate ale inimii;
  6. pierderea pigmentului pielii;
  7. probleme tiroide.

  Persoanele care consuma cantitatii mari de zinc, fier sau vitamina C au nevoie de o cantitate mai mare de cupru, dar trebuie sa discutatii cu un nutritionist inainte de a folosi un supliment pe baza de cupru. Prea mult cupru poate fi periculos.

  Indicatii terapeutice ale cuprului:

  Anemie

  Administrarea de suplimente pe baza de cupru este de ajutor persoanelor care au anemie din cauza deficientei de fier. Cuprul actioneaza impreuna cu fierul pentru formarea celulelor rosii.

  Osteoartrita

  Studiile arata ca folosirea suplimentelor pe baza de cupru previn sau incetinesc artrita. Bratarile de cupru sunt adesea recomandate persoanelor cu osteoartrita si artrita reumatoida.

  Osteoporoza

  Exista anumite dovezi care afirma ca administrarea de cupru impreuna cu zinc, magneziu si calciu ajuta la incetinirea reducerii masei osoase care apare la femeile in perioada de dupa menopauza.

   

  Produse naturiste calivita pe baza de cupru:

 • Power Mins
 • Full Spectrum
 • Menopausal Formula
 • Senior Formula
 • Super Mega 50
 •  

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2010 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi