Calivita

 

 

 

 

Beneficiile Ginkgo Biloba

 

  Ginkgo BilobaGinkgo Biloba este o planta. Frunzele sale sunt utilizate pentru fabricarea extractului de ginkgo biloba care este folosit in medicina. Si semintele sale sunt utilizare in medicina insa nu au fost suficient de studiate.

  Ginkgo este cel mai adesea folosit in afectiunile cauzate de slabirea memoriei cum este boala Alzheimer. Este de asemenea folosit in afectiunile cauzare de o proasta circulatie la nivelul creierului in special la persoanele in varta. Aceste afectiuni includ: pierderi de memorie, dureri de cap, sunet in urechi, dificultati de concentrare, dispozitie proasta si altele. Alte persoane folosesc ginkgo biloba pentru circulatie deficitara la nivelul picioarelor de exemplu dureri ale picioarelor atunci cand mergem pe jos.

  Extractul de Ginkgo Biloba este folosit si la afectiunile psihice cum este depresia sau boala Lyme.

  Ginkgo se mai foloseste si la disfunctiile sexuale.

  Medicii recomanda ginkgo biloba si la afectiuni oftamologice cum este glaucomul, probleme oculare din cauza diabelului si degenerarea maculara.

  Lista cu afectiunile in care se recomanda Ginkgo este foarte lunga. Acest lucru se datoarea ca acesta a fost folosit de mii de ani in tratarea a diferite afectiuni. Arborele de Ginkgo Biloba este unul dintre cele mai vechi specii de copaci din lume. Copacii de Ginkgo biloba pot trai mii de ani. Folosirea extractului de ginkgo biloba pentru astm si bronsita dateaza inca din anul 2600 i.c.

  Afectiuni in care se recomanda:

  - Alzheimer. Acesta este o forma a dementiei. Studiile arata ca administrarea de ginkgo biloba reduce simptomele in cazurile de Alzheimer.

  - prevenirea afectiunilor asociate varstei a 3-a. Administrarea de ginkgo biloba are ca efect imbunatatirea memoriei si circulatiei prevenind instalarea anumitor afectiuni asoaciate varstei.

  - durerile de picioare datorate circulatiei deficitare;

  - ameteli si slabiciune;

  - sindromul premenstrual;

  - glaucom;

  - imbunatatirea vederii la persoanele cu diabet.

  Produse Calivita pe baza de Ginkgo Biloba:

  qProtect

  Mega q Protect

  Ginkgo XC

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi