Calivita 

 

 

 

 

Beneficiile Luteinei asupra sanatatii

 

 

  Luteina este un pigment galben-portocaliu găsit mai ales în plante. Este un carotenoid şi este legat de vitamina A. Alte carotenoide includ beta-carotenul, alfa-carotenul şi zeaxantina.


  Funcţiile luteinei:


  Luteina este concentrată în retina ochilor, astfel că este o componentă necesară a vederii normale. De asemenea, funcţionează ca un antioxidant pentru a reduce pagubele produse de radicalii liberi. O dietă cu multe fructe şi legume colorate care conţin luteină poate, de asemenea, reduce riscul de boli cardiovasculare.

  Un studiu din Los Angeles a descoperit că oamenii care au avut niveluri mai ridicate de luteină şi alţi antioxidanţi în sânge au avut, de asemenea, şi vasele de sânge mai sănătoase. Desigur, există şi alţi factori ai stilului de viaţă sănătos care merg împreună cu o dietă bogată în luteină, aşa că este dificil să ştii cât (dacă este cazul) din efect s-a datorat exclusiv luteinei.


  Surse Alimentare de luteina:


  Sursele vegetale de luteină includ varza, spanacul, morcovii, porumbul, sucul de fructe şi alte fructe şi legume de culoare verde, portocaliu şi galben intens. Nu există nici o sursă animală de luteină - veţi găsi luteina în gălbenuşurile de ouă.

  Din pacate legumele si fructele din ziua de azi nu pot acoperi necesarul de vitamine si minerale datorita poluarii mediului si folosirii ingresemintelor chimice.


  Suplimentele de Luteină:


  Luteina este de asemenea disponibilă ca supliment alimentar. Puteţi să-l cumpăraţi din on-line pe site-ul nostru. Suplimentele au beneficii pentru inima sau vasele dumneavostră de sânge si pentru prevenirea bolilor cardiovasculare. In plus, suplimentele de luteină vă pot proteja vederea.


  Cercetatorii au studiat luteina, ca parte a formulei suplimentului utilizat în studiul Vârsta Corelată cu  Boala de Ochi. Ei au folosit Lutein Plus. Au descoperit că dozele mari de luteină, combinate cu mineralele de zinc, vitamina C, vitamina E, beta-caroten şi cupru. Combinaţia acestor antioxidanţi poate ajuta la încetinirea evoluţiei degenerescenţei maculară (MD) şi la păstrarea vederii la persoanele care au MD timpuriu.

  Produse pe baza de Luteina

  Lutein Plus

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi