Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Beneficiile Spirulinei

 

  Spirulina este un tip de alga brun verzuie, care este bogata in proteine, vitamine, minerale si carotenoizi, antioxidanti care protejeaza celulele. Spirulina contine numerosi nutrienti prinre care vitaminele din complexul B, beta-caroten, vitamina E, mangan, zinc, cupru, fier, seleniu si acid gama-linoleic (un acid gras esential).

  Spirulina la fel ca si celelalte brun verzuie pot fi contaminate cu substante toxice, denumite microcistine. De asemenea acestea pot absorbi metale grele din apa in care cresc, de accea este foarte important sa cumparati spirulina de la un brand de incredere cum este Calivita.

  Studiile arata ca spirulina amplifica sistemul imunitar, ajuta la protectia impotriva reactiilor alergice si are proprietati antivirale si anticancerigene.

  Spirulina are urmatoarele proprietati:

  Intareste sistemul imunitar


  Numeroase studii sugereaza ca spirulina creste productia de anticorpi care intaresc sistemul imunitar , care ajuta la combaterea infectiilor si prevenirea unor afectiuni cronice cum este cancerul.

  Spirulina este un supliment bogat in proteine


  Spirulina contine 62% aminoacizi. Deoarece constituie o sursa bogata de proteine si alti nutrienti, spirulina este folosita ca supliment alimentar. Alte surse de proteine cum sunt nuciile, legumele, cerealele integrale si carnea furnizeaza proteine intr-o cantitate mai mica.

  Spirulina previne reactiile alergice


  Studiile sugereaza ca spirulina asigura protectie impotriva reactiilor alergice prin stoparea eliberarii histaminelor , substante care contribuie la aparitia simptomelor alergice cum  ar fi : nas care curge, ochii inlacrimatii, urticarie si umflarea tesuturilor moi.

  Spirulina protejeaza impotriva boliilor cauzate de folosirea antibioticelor


  Desi antibioticele distrug bacteriile daunatoare din organism totodata distrug si bacteriile sanatoase denumite probiotice, cum este de exemplu Lactobacillus Acidophilus. Acest lucru cauzeaza diaree. Conform studiilor spirulina amplifica cresterea bacteriei L. Acidophilus si alte probiotice.

  Spirulina ne protejeaza de infectii


  Studiile sugereaza ca spirulina are efecte pozitive in tratamentul herpesului, gripei si HIV.

  Previne Cancerul oral


  Intr-un studiu efectuat s-a constatat ca spirulina reduce leziunile precanceroase denumite leukoplasia, la persoanele care mesteca tutun. La grupul care a consumat spirulina s-a observat o reducere a acestor leziuni spre deosebire de grupul care a folosit placebo.

  Spirulina se recomanda in afectiunile hepatice


  Studii preliminare sugereaza ca spirulina este de ajutor impotriva distrugeri ficatului si cirozei la persoanele cu hepatita cronica.

  Produse calivita pe baza de spirulina:

  Spirulina Max

  Spirulina Chlorella Plus

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2010 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi