Calivita 

 

 

 

 

Beneficiile suplimentelor alimentare antioxidante

   

  Un supliment alimentar antioxidant este foarte benefic pentru sanatate, alaturi de o alimentatie buna si exercitii regulate. Sunt multe motive pentru care suplimentele alimentare antioxidante pot fi un adaos la consumul zilnic de vitamine si minerale.
  Se crede si ca antioxidantii sunt o cale de a opri imbatranirea. Desi suna fantastic, nu este adevarat. Antioxidantii pot incetinii procesul de imbatranire, dar inca nu s-a inventat nimic care sa opreasca imbatranirea.

  Pentru cine sunt recomandate suplimentele cu antioxidanti?

  Oamenii care au nevoie de suplimente cu antioxidanti sunt:

  • Cei care sufera de afectiuni grave
  • Oameni de peste 40 de ani
  • Atletii
  • Oamenii care sufera de cancer
  • Vegetarienii

  Vitaminele si plantele din suplimentele cu antioxidanti

  ACES este o fromula de vitamine adesea gasita in suplimente cu antioxidanti. Aceasta contine beta-caroten (provitamina A), vitamina C, E si Seleniu.
  Fiecare dintre aceste vitamine sunt bogate in antioxidanti. Beneficiile asociate cu aceste vitamine sunt:

  • Imunitate
  • Prevenirea bolilor degenerative
  • Imbunatatirea activitatii cardiovasculare
  • Imbunatatirea vederii

  Plantele bogate in antioxidanti care se regasesc in componenta suplimentelor cu antioxidanti sunt: rozmarinul, ceaiul verde, semintele de struguri, Jiaogulan.

  Suplimentele cu antioxidanti lupta cu radicalii liberi

  Motivul pentru care antioxidantii sunt buni pentru sanatatea dumneavoastra este ca acestia va protejeaza celulele de radicalii liberi. Radicalii liberi sunt produsi ce celulele dvs. cand sunt expuse la oxigen, ceea ce rezulta in oxidare. Antioxidantii ajuta celulele in lupta impotriva oxidarii si inverseaza efectele negative ale celulelor oxidate.

  Suplimentele cu antioxidanti ajuta sistemul imunitar

  Antioxidantii ajuta celulele sa ramana sanatoase si puternice. Cand celulelor le merge bine, sistemul imunitar lucreaza la capacitate maxima si aveti mai putine sanse de a va imbolnavi. Cand reduceti numarul de celule deteriorate din corpul dvs., aveti mai multe sanse de a preveni bolile degenerative asociate cu imbatranirea, cum ar fi: cancerul, degenerescenta maculara sau Alzheimer.

  Incorporati suplimentele in alimentatia dvs. de zi cu zi

  Suplimentele cu antioxidanti sunt un ajutor crucial pentru a va mentine tineri, dar nu sunt un ingredient magic. Grija fata de corpul dvs. din cap pana in picioare, mentinand o alimentatie echilibrata si facand exercitii fizice, este cheia longevitatii si mentinerii sanatatii corpului.

  Alimentele bogate in antioxidanti sau suplimentele ar trebui sa fie o componenta a planului dumneavoastra de nutritie. Daca abuzati de corpul dvs. cu o alimentatie precara sau daca sunteti sedentar, antioxidantii va vor ajuta sa anulati acel abuz. Daca doriti sa va schimbati stilul de viata inspre bine, antioxidantii va vor ajuta in eforturile dvs. si veti beneficia pe din plin de pe urma lor.

   

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro