Calivita 

 

 

 

Beneficiile vitaminei B1

 

  Pentru a avea un trup sanatos este necesar sa consumati alimente bogate in vitamina B1. Vitamina B1, care mai este numita si tiamina, este disponibila intr-o varietate de alimente. Puteti contribui la cresterea aportului de vitamina B1 prin consumul de cereale integrale, fasole si anumite tipuri de cartofi. Pe langa a consuma mai multe alimente care contin vitamina B1, puteti lua si suplimente pentru a va ajuta sa va mariti nivelul de vitamina B1 din corp. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca obtineti o cantitate adecvata, pentru ca organismul nostru nu stocheaza vitamina B1 in mod regulat. Mai degraba, aveti nevoie sa realimentati corpul cu ea. Aici aveti cateva modalitati prin care vitamina B1 va ajuta corpul:

  1. Ajuta la imbunatatirea functiei cerebrale

  Vitamina B1 poate fi folosita pentru a imbunatatii functiile cerebrale. Pe langa faptul ca actioneaza ca un neurotransmitator la nivelul creierului si ajuta la transportarea mesajelor folosite de functiile de baza, cum ar fi functia de invatare si memorarea, vitamina B1 va poate ajuta sa va imbunatatiti starea de spirit. Ea ofera in mod natural un sprijin creierului si are un efect bun asupra starii de spirit.

  2. Ajuta corpul sa digere mancarea

  Vitamina B1 ajuta la producerea acidului in stomac. Producand acid, vitamina B1 va ajuta stomacul si sistemul digestiv sa digere alimentele in mod corespunzator.

  3. Transforma carbohidratii in energie

  Cand mancati alimente care au carbohidrati in ele, organismul dvs. trebuie sa fie capabil sa le transforme in energie. Vitamina B1 va poate ajuta in acest proces si poate transforma carbohidratii intr-un tip de energie care poate fi folosit de catre organism.

  4. Poate ajuta la tratarea anumitor tipuri de boli

  Vitamina B1 este adesea folosita la tratarea persoanelor care sufera de alcoolism. In afara de a va ajuta sa va imbunatatiti starea de spirit, vitamina B1 poate ajuta alcoolicii sa scape de dependenta. Vitamina B1 va poate ajuta si in lupta impotriva altor tipuri de boli. Unele studii sugereaza ca vitamina B1 va poate ajuta daca suferiti de insuficienta cardiaca congestiva. Va poate ajuta si impotriva gretei de mare si lucreaza ca un antioxidant. Acest lucru inseamna ca se poate lupta cu radicalii liberi din organismul dumneavoastra si va impiedica sa va imbolnaviti. In cele din urma, vitamina B1 produce celule rosii, care lupta impotriva infectiilor si a bolilor.

  Un aport ridicat de vitamina B1

  Fie ca doriti sa o folositi pentru a va ajuta sanatatea mentala sau doar sa mentineti un sistem digestiv bine echilibrat, un surplus de vitamina B1 poate fi de ajutor. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, luati-o impreuna cu alte vitamine din complexul B. Acest lucru va va ajuta la protejarea organismului si va va oferi multe alte beneficii.
Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro