Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Beneficiile Vitaminei D

 

  De ce avem nevoie de vitamina D?


  In primul rând, pentru formarea sănătoasă şi menţinerea masei osoase – acesta este primul lucru care ne vine tuturor în minte.

  Insă, mulţumită celor mai recente descoperiri ştiinţifice, s-a demonstrat că vitamina D are un rol extraordinar de complex şi mult mai
  important în funcţionarea sănătoasă a organismului uman decât sa crezut până acum.

  Astăzi ştim că, în ciuda faptului că organismul nostru poate sintetiza vitamina D cu ajutorul razelor UVB, deficienţa de vitamina d este o afecţiune din ce în ce mai răspândită.

  Cum aşa?


  Se pare că nu petrecem destul timp în aer liber. Aşa că, „mulţumită” vremii şi stilului nostru de viaţă, în emisfera nordică nu suntem expuşi suficient la soare pentru a avea garantată o producţie adecvată de vitamina D. Mai mult, aceste cantităţi insuficiente— produse prin sinteză —se modifică de la anotimp la anotimp, iar iarna, de exemplu, sunt aproape nesemnificative.
  Administrarea frecventă şi prelungită a anumitor medicamente blochează, de asemenea, producţia de vitamina D (antiinflamatoarele steroidiene şi medicamentele pentru reducerea nivelului de colesterol); în plus, pe măsură ce înaintăm în vârstă, capacitatea noastră de a produce vitamina D se deteriorează şi mai mult, iar alimentaţia nu ne asigură nici măcar necesarul zilnic.

  Importanţa vitaminei D


  Rezultatele studiilor din ultimii ani, efectuate pe mari eşantioane de populaţie, ne lasă impresia că vitamina D este un fel de panaceu universal. Aceasta participă nu doar la formarea oaselor şi a dinţilor şi la menţinerea sănătăţii acestora, ci reduce şi riscul de apariţie a anumitor forme de tumori (de colon, de sân), poate proteja împotriva ambelor tipuri de diabet şi, în plus, poate contribui la sănătatea sistemului hormonal la femei şi la fertilitate.

  Pe durata sarcinii şi în perioada de alăptare, are o importanţă vitală şi, mai
  mult, poate oferi protecţie împotriva bolilor sistemului nervos şi a afecţiunilor psihice de mai târziu (cum ar fi, de exemplu, schizofrenia, scleroza multiplă, demenţa, boala lui parkinson, autismul, epilepsia, alzheimerul, depresia, depresia postnatală etc.).

  Pe scurt, suplimentarea cu vitamina D poate contribui într-o mare măsură la menţinerea sănătăţii. In mod contrar celor ştiute până acum, vitamina d nu este uşor de supradozat, simptomele de supradozare apărând doar în cazul administrării unor doze extrem
  de mari (10.000 ui), luni de zile.
  Chiar dacă necesarul de vitamina d se modifică în funcţie de vârstă şi de starea de sănătate, deficienţa creşte riscul de apariţie a afecţiunilor.

  In copilărie, este foarte importantă pentru formarea oaselor, funcţionarea musculară normală, iar mai târziu un aport ideal de vitamina d poate reduce riscul de boli cardiovasculare, autoimune şi inflamaţii.

  La cei de vârsta a treia, previne deteriorarea osoasă şi ajută la menţinerea forţei musculare şi a prospeţimii mentale, în timp ce în sarcină, când deficienţa de vitamina D este foarte frecventă, sprijină atât organismul mamei, cât şi pe cel al fătului şi poate influenţa starea de sănătate de mai târziu a copilului.

  Lipsa de vitamina D creşte riscul de infarct cardiac cu 2,5% şi participă şi la creşterea tensiunii arteriale. Persoanele obeze au un necesar mai mare de vitamina D decât restul, iar un aport adecvat de vitamina D influenţează pozitiv rezistenţa la insulină.

  Noul nostru produs este nu doar uşor de dozat, ci conţine colecalciferol (vitamina D3), forma cea mai activă a vitaminei D, care are capacitatea de a creşte nivelul de vitamina D din sânge mai bine decât vitamina D2 (ergocalciferolul). Cea mai bogată sursă naturală de vitamina D3 este uleiul din ficat de cod, pe care l-am inclus în produsul nostru.

  Modul de prezentare este economic, o sticluţă conţinând circa 300 de doze. D-drops reprezintă o investiţie rentabilă pentru menţinerea sănătăţii.

  Un nivel adecvat de vitamina D poate reduce cazurile de gripă cu 90%, astfel că putem economisi banii pe tratamentul gripei.
  Bazându-se pe rezultatele cercetărilor ştiinţifice din ultimii ani, o serie de organizaţii
  medicale, printre care şi Institutul Naţional de Sănătate de la Universitatea
  Harvard, sprijină ideea creşterii dozei zilnice de vitamina D recomandată în
  prezent cu cel puţin 30-60%.


  Suplimentarea cu vitamina D este extrem de importantă în sezonul rece, când
  zilele sunt mai scurte, în sarcină, în perioada de creştere şi dezvoltare, la menopauză,
  la vârsta a treia, precum şi în caz de probleme de absorbţie sau obezitate.
  Cu ajutorul CaliVita®, vă puteţi sprijini simplu şi eficient sănătatea, cu ingrediente
  naturale! Profitaţi de această şansă!

  Comandati acum Vitamina D lichida D-Drops

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2010 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi