Calivita 

 

 

 

 

Beta Carotene (100 Capsule Gelatinoase) - Protejaza Pielea si Ochii

 

Beta Caroten

Preţ Beta Caroten (100 Capsule) : 63,8 lei

buton_vizualizare_aviz

   

  Beneficiile Betacarotenului de la Calivita

  Întăreşte sistemul imunitar;

  Are efect pozitiv asupra vederii;

  Are efect antioxidant;

  Previne cancerul şi alte afecţiuni grave;

  Are rol benefic asupra sănătăţii pielii;

  Previne arterosleroza şi infarctul miocardic.

  Prospect Beta Carotene de la Calivita

  V-ar plăcea să rămâneţi tineri?

  Vă pot fi de ajutor acele vitamine care joacă un rol antioxidant în organism şi, astfel, participă la apărarea faţă de acţiunea distructivă a radicalilor liberi.

  Beta-carotenul este un antioxidant puternic, cu acţiune sinergică în organism. Apelaţi la ajutorul natural oferit de vitamine!

  Beta Carotenul este principalul ingredient din produsul Beta Carotene

  Morcovi Contin Beta CarotenBeta-carotenul este o provitamină A. Acesta este transformat în ficat în vitamina A, în funcţie de necesităţile organismului.

  Creşte capacitatea de rezistenţă a organismului faţă de îmbolnăviri şi, în primul rând, faţă de transformările maligne.

  Beta-carotenul poate fi găsit în orice plantă verde, principalele surse fiind: rubarba, morcovul, prazul, varza creaţă, iar dintre fructe, pepenele şi caisele.

  De multe ori însă, alimentele consumate sunt poluate cu substanţe nocive (cadmiu, nitraţi), de aceea se recomandă consumarea de suplimente alimentare.

  Beta-carotenul este unul din cei 600 de reprezentanţi ai familiei carotinelor vegetale. Este cunoscut şi sub denumirea de provitamina A, ceea ce înseamnă că o parte din beta-carotenul ajuns în organism odată cu alimentele este transformat, în funcţie de necesităţi, în vitamina A.
  Vitamina A este o substanţă activă vitală, care ajută la menţinerea agerimii vederii, sănătăţii pielii şi întăreşte sistemul imunitar.

  S-a observat că la japonezi şi norvegieni, care consumă prin tradiţie alimente cu un conţinut bogat în beta-caroten, incidenţa îmbolnăvirilor de cancer pulmonar, de colon, de prostată, de col uterin şi de sân, este mult mai scăzută.

  Beta-Carotenul merită o atenţie deosebită şi pentru rolul pe care îl are în prevenirea CANCERULUI.

  Efectul preventiv al beta-carotenului în bolile maligne se bazează pe transformarea metaboliţilor cancerigeni formaţi în organism sau a snbstanţelor cancerigene ajunse în organism din mediul exterior in substanţe
  mai puţin nocive şi mai solubile, deci mai uşor de eliminat.

  Beta Carotene Intăreşte Sistemul Imunitar

  Beta-carotenul stimulează şi funcţionarea sistemului imunitar. Oferă protecţie impotriva afecţiunilor canceroase şi a aterosclerozei.
  În apariţia aterosclerozei (îngustarea arterelor ca urmare a depunerii plăcilor ateromatoase pe pereţii arterelor), un rol important il are oxidarea lipoproteinelor de mică densitate (colesterolul LDL).

  Beta-carotenul impiedică oxidarea acestora, reducând riscul apariţiei aterosclerozei şi, astfel, riscul producerii infarctului miocardic şi al decesului prin stop cardiac.

  Rezultatele unor cercetări efectuate in Statele Unite ale Americii, pe o perioadă de 10 ani, au demonstrat că numărul cazurilor de afecţiuni cardiace şi de cancer de prostată a fost de două ori mai mic în cazul bărbaţilor care au consumat sistematic beta-caroten, în comparaţie cu subiecţii din lotul-martor, care nu au consumat această substanţă.


  S-a observat, de asemenea, că in Lin Xian, o regiune muntoasă din China, incidenţa cancerului gastric şi esofagian este cea mai mare din lume.

  Savanţii chinezi şi americani, in cadrul unor cercetări comune efectuate in această zonă geografică, au administrat, în doze zilnice, unor persoane sănătoase, cu vârsta cuprinsă între 40 şi 69 de ani, diverse combinaţii de vitamine (A, B, eşi E) şi unele substanţe minerale. În acest timp, lotul de control a primit placebo.

  La cei care au primit deopotrivă vitamina A şi zinc, numărul îmbolnăvirilor de cancer gastric a scăzut cu două treimi, în timp ce la celelalte grupe nu s-au constatat diferenţe semnificative.


  În opinia cercetătorilor, vitamina A reduce riscul apariţiei cancerului, deoarece sprijină diferenţierea celulară şi, astfel, poate controla înmulţirea nelimitată şi nediferenţiată a celulelor cancerigene, iar zincul reglează circuitul vitaminei A in celule.

  Din păcate, deseori alimentele consumate conţin chimicale şi substanţe nocive din mediul inconjurător, nefiind ideale ca surse de vitamine. În morcovi, de exemplu, se găsesc adesea cantităţi mai mari de cadmiu şi nitraţi decât de beta-caroten, excepţie tăcând doar plantele cultivate prin metode ecologice.

  Din motivele menţionate mai sus, organismului îi este necesar un aport de beta-caroten pur, provenit din suplimente alimentare preparate din materii prime naturale.

  Absorbţia şi transformarea beta-carotenului este facilitată în mare măsură de acizii graşi nesaturaţi; de aceea se recomandă consumul acestora în timpul meselor.


  Atenţie!

  În cazul consumului mai îndelungat, pielea palmelor şi a tălpilor poate căpăta o nuanţă gălbuie (pielea "coajă de portocală" ­ Aurantiasis cutis) şi, din acest motiv, se recomandă ca, după fiecare 5 zile de consum, să se facă o pauză de 2 zile. Fenomenul nu poate fi confundat cu icterul, deoarece supradozarea de beta-caroten nu alterează nici starea generală şi nici nu duce la îngălbenirea sclerelor.

 • Diabeticii pot asimila o cantitate mai mică de beta-caroten, de aceea nu li se recomandă administrarea în doze mari.
 • În situaţia consumului de vitamina E, creşte necesarul fiziologic al organismului de vitamina A sau de beta-caroten.
 • Produsele care scad colesterolemia, ca, de exemplu, extractul de soia sau usturoi, reduc absorbţia intestinală de vitamina A, deci creşte necesarul de vitamina A.
 • În perioada de graviditate şi alăptare, necesarul zilnic de beta-caroten creştede aceea se recomandă atât gravidelor, cât şi mamelor care alăptează, consumul unor produse ce conţin multivitamine
 • Carenţa de vitamina A poate favoriza formarea calculilor biliari sau renali, prin faptul că celulele epiteliale veziculare descuamate se pot constitui în nuclee de precipitare a săruri lor minerale.
 • Betacaroten - Vitamină pură.

  Beta Caroten comentat de Dinu Daniela in data de . Foarte bun produsul! Dupa cateva zile am simtit deja efectele. 10/10
   

  Continut: 5,5 mg Beta-caroten

  Recomandări:
  Mod de administrare:
   
  dimineaţa
  prânz
  seara

  Acnee
  Adolescent (14-18 ani) - preventiv
  Afectiuni oftalmologice
  Afte
  Amigdalita
  Anemie
  Antioxidant
  Antiseptic pulmonar
  Aparat respirator
  Arsuri ale pielii
  Ateroscleroza maculara
  Bronsita
  Calculi renali
  Cancer la prostata
  Cancer la plaman
  Cancer de col uterin
  Cancer de piele
  Cancer de vezica
  Candidoza (grupa A)
  Cataracta
  Cistita
  Colecistita
  Dermatite
  Diaree
  Eczeme
  Emfizem pulmonar
  Fumat
  Infectii prevenire
  Infectii ale pielii capului
  Gingii sanatoase
  Laringita
  Lupus eritematos
  Micoze ale pielii
  Oreion
  Paradontoza
  Par sanatos
  Plagi (vindecare)
  Pojar, rujeola
  Pre si post operator
  Raguseala
  Scabie
  Tuberculoza
  Ulcer gastro-duodenal
  Vaginita
  Vedere (tulburari)
  Vitiligo
  Varsat de vant
  Zona Zoster

  1
  1
  1
  1
  1

  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1
  1

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

   

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

   

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

   

 

2017 © Calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi