Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru boala crohn

Boala Crohn, o boala cronica inflamatorie a intesitului, localizata cel mai des la nivelul ileonului terminal sau la inceputul colonului, face parte, impreuna cu colita ulcerativa, din grupa bolilor intestinale inflamatorii.

Simptomatologia este variata si foarte neplăcuta incluzand diaree, ocazional hemoragica, febra, dureri abdominale, scadere ponderala, boala evoluand cu remisii si recaderi periodice, la anumite intervale de timp, compromitand calitatea vietii celui afectat.

Mijloacele terapeutice cunoscute si aplicate la ora actuala vizeaza mecanismul imunologic al bolii. Din pacate, nici una din alternativele terapeutice nu este curativa.

In plus, exista pacienti care nu raspund la tratament, precum si pacienti ce recad dupa un raspuns initial.

Morbiditatea ridicata legata de evolutia bolii, complicatiile tratamentului si mortalitatea mare in special in cazurile refractare au determinat cautarea unor noi solutii terapeutice.

Produse naturale recomandate in boala crohn:

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro