Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru boala legionarului

 

Este o infectie grava a plamanilor si a arborelui bronsic cauzata de o bacterie din genul Legionella, specia Legionella Pneumophila. Boala a fot identificata pentru prima oara in 1976, ca urmare a unui inceput de epidemie. Bacteria traieste , la inceput in apa si este transmisa prin vaporii condensati din sistemele de climatizare sau din conductele de distributie a apei , desi uneori se gaseste in excavatii si solurile poluate. Perioada de incubatie este de 2 si 10 zile de la expunerea la bacterii. Boala nu se tranmite de la o persoana la alta.

Primele semne de boala pot semana cu cele ale gripei - dureri, oboseala, dureri si febra moderata. Boala evolueaza si se ajunge la o temperatura foate ridicata., frisoane, tuse, diaree, dezorientare, greata si voma, dureri mari in piept, apnee si ca urmare a lipsei de oxigen invinetirea buzelor, , a unghiilor sau a pielii. La inceput tusea este fara sputa, dar in cele din urma , este productiva, cu sputa gri sau cu urme de sange. Studiile de laborator ale sangelui si culturiile de sputa ajuta la stabilirea diagnostucului.

Contracararea bolii scade in cazul in care bolnavul are boli cronice, cum ar diabetul, emfizemul sau insuficienta renala si in cazul unui mod de viata care scade imunitatea, cum sunt fumatul si consumul de alcool. Adultii tinerii se refac repede dupa boala, iar varstnici in special cei cu sanatate precara, sunt expusi unui risc crescut cand se confrunta cu bolile respiratorii.

  Produse calivita recomandate pentru boala legionarului:

 • Stress Management B-Complex sau Mega B Complex - 1 tableta de 3 ori pe zi - complex de vitamine vital pentru un organism sanatos si pentru protectia celulara;
 • Garlic Caps (100 capsule gelatinoase) - ajuta la distrugerea bacteriilor;
 • Beta Carotene 9000 UI (100 capsule gelatinoase) - precursor al vitaminei A care apara plamanii;
 • Vitamina C-Plus Flavonoid (100 tablete) - antioxidant puternic care ajuta la omrarea bacteriilor;
 • Coenzyme Q 10 (90 capsule) - creste si regleaza imunitatea;
 • Acidophilus with Psyllium (100 capsule) - ajuta digestia si distruge bacteriile daunatoare;
 • Vitamina E 100 UI - 2 capsule de 2 ori pe zi - important antioxidant care apara tesutul pulmonar;
 • Chelated Zinc - 2 tablete pe zi - important pentru reactia sistemului imunitar ;

   

   

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

2011 © calivitavelcu.ro