Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Boala Meniere

Tiuitul urechilor, diferite grade de pierdere a auzului,pierderea echilibrului, vertijul sau ametelile, tinitus (senzatia de zgomot in ureche) si senzatia de presiune sunt simptome ale tulburarilor de ureche interna, cunoscute sub numele de boala Meniere, care pot afecta una sau ambele urechi.

     Boala Meniere este rara, iar cauza sau cauzele exacte sunt necunoscute. Multi specialisti cred ca rezulta dintr-o situatie pe care cercatatorii o numesc hidrops endolimfatic, o umflare excesiva a camarutelor cu fluid din urechea interna.Ulterior, presiunea si tulburarile serioase din urechea interna provoaca accese de vertij.Crizele pot dura de la 10 minute la cateva ore.In timpul unui atac sever, printre simptome se pot afla greata, transpiratia excesiva, voma si pierderea echilibrului.Pierderea echilibrului poate dura si cateva zile dupa ce trece criza.Ar putea fi implicate si lipsa de aprovizionare a creierului cu sange din cauza arterelor infundate si proasta circulatie sangvina.Boala poate fi declansata si de alergii, de consumul de alcool sau cafeina, de stress, de schimbarile barometrice, sarcina, zahar expunere la zgomot mare si cantitate excesiva de sare.

 

Produse naturale Calivita recomandate in Boala Meniere :

 

Produse Administrare Efecte
3 capsule pe zi
3 stelute Pentru corectarea tulburarilor metabolice. Detalii
3 capsule pe zi
3 stelute Imbunatateste circulatia sangvina.Sustine sistemul imunitar. Detalii
3 capsule pe zi
3 stelute Necesar  in stabilizarea zaharului din sange, adesea ridicat la cei care sufera de aceasta boala.Detalii
Vitamina C cu Bioflavonoizi
1 capsula pe zi
2 Stelute Are efect benefic in tratarea bolii. Detalii
Stress Mangement B Complex
2 capsule pe zi
2 Stelute Esentiale pentru functionarea normala a creierului. Detalii

 

 

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

2006-2012 © calivitavelcu.ro