Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Boala Osoasa Paget

Boala Paget (numita astfel dupa Sir James Paget, care a descries-o primul) este o boala cronica si se caracterizeaza prin degenerarea excesiva a oaselor combinata cu crearea unui os nou deficitar in calciu si, de aceea, mai fragil decat osul normal.Rezultatul este latirea si deformarea oaselor in diverse zone ale scheletului, degenerarea osoasa, durerile de oase, artrita,deformarile importante si o crestere a sensibilitatii la fracture.


    Boala Paget afecteaza, cel mai adesea, oasele pelvisului, ale spatelui, ale coapselor, ale cutiei craniene, ale soldurilor si ale parti superioare a bratelor.Afecteaza pe cei peste 40 de ani si mai  ales pe cei peste 40 ani. Rar, au fost descoperite si cazuri la tineri. Afecteaza femei si barbati aproape in egala masura.


      In stadiile incipiente, boala nu da simptome, totusi pot exista dureri usoare in oasele afectate. Cu cat boala progreseaza .durerile de oase devin mai severe si mai persistente, in special noaptea, si se inrautatesc la efort. Boala Paget poate produce dureri de gat si/sau de spate si/sau dureri si rigiditate ale articulatiile afectate, pielea de deasuprea oaselor afectate este calda, apara fracturi inexplicabile, pierderea auzului, dureri de cap, ameteli, tiuit in urechi si mobilitate redusa. Daca este afectat pelvisul sau o coapsa, pot aparea dureri in sold.

 

Produse naturale Calivita recomandate in Boala osoasa Paget :

 

Produse Administrare Efecte
2 capsule pe zi
3 stelute Furnizeaza acizi grasi esentiali,si este vital pentru cresterea adecvata si formarea celulei. Detalii
3 capsule pe zi
3 stelute Pentru formarea de oase puternice. Detalii
3 capsule pe zi
3 stelute Sustine un sistemul imunitar sanatos.Detalii
Vitamina C cu Bioflavonoizi
1 capsula pe zi
2 Stelute Imbunatateste imunitatea si ajuta la cresterea adecvata a osului. Detalii
Stress Mangement B Complex
3 capsule pe zi
2 Stelute Contribuie la producerea energiei. Detalii

 

 

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

2006-2012 © calivitavelcu.ro