Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Boala Wilson

Boala Wilson, numita si degenerare hepatolenticulara sai intoxicatie ereditara cu cupru, este o boala mai putin comuna care afecteaza pe plan mondial o persoana din peste 30 000.La persoanele care au boala Wison, organismul este incapabil sa metabolizeze cuprul asa cum ar trebui, rezultand un exces de cupru acumulat in creier, rinichi, ficat si cornee, ceea ce duce la afectarea organelor si la alte complicatii, inclusive probleme neurologice si comportament psihotic.

Netratata , boala Wilson duce la afectarea creierului, ciroza la ficat si hepatita. Dectectarea bolii din timp reduce simptomele si complicatiile si poate preveni aparitia altora.


       Simptomele bolii Wilson includ voma cu sange, dificultati de vorbire, de inghitire sau de mers, splina marita, junghiuri, pierdere a apetitului, pierdere a coordonarii, oboseala progresiva si slabiciune, capacitate intelectuala scazuta, deteriorare psihica manifestata prin schimbari de personalitate sau comportament bizar, rigiditate, spasme sau tremur al muschilor, transpiratie si pierdere inexplicabila in greutate.

 

Produse naturale Calivita recomandate in Boala Wilson :

 

Produse Administrare Efecte
1 capsule pe zi
3 stelute Protejaza impotriva anemiei. Detalii
3 capsule pe zi
3 stelute Necesar pentru functionarea glandelor suprarenale.Detalii
Garlic Caps
1 capsula pe zi
2 Stelute Un antioxidant puternic care protejaza ficatul si inima. Ajuta la insanatosirea celulelor afectate. Detalii
Mega Zinc
1 tableta pe zi
2 Stelute Scade nivelul de cupru si creste imunitatea. Zincul echilibreaza cuprul din organisml. Detalii
Vitamina E
1 tableta pe zi
2 Stelute Ajuta la vindecare si previne imbolnavirea celulelor.Detalii
Stress Mangement B Complex
3 capsule pe zi
2 Stelute Protejeaza impotriva inflamatiilor,anemiei, hepatitei si reduce nivelul de cupru din corp. Detalii

 

 

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

2006-2012 © calivitavelcu.ro