Calivita 

 

 

 

 

Bucura-te de Vara Fara Cosuri

 

 

  Oricum am lua-o, dispoziţia majorităţii dintre noi depinde, în mare parte, de modul în care arătăm. Iar aici un rol foarte important îl joacă o piele sănătoasă şi curată. În adolescenţă, şi chiar mai târziu, apariţia, tratamentul şi mascarea coşurilor reprezintă o problemă constantă pentru cei mai mulţi dintre noi.

  Mai mult, vara nu doar coşurile de pe faţă devin vizibile, ci hainele ne acoperă tot mai puţin umerii şi spatele, ceea ce poate crea probleme pentru mulţi dintre noi. Printre cauzele apariţiei acneei se numără factori hormonali, individuali şi de mediu, dar medicamentele (de ex. steroizii) şi alimentaţia au, de asemenea, un impact major asupra aspectului pielii. Vitaminele, mineralele şi antioxidanţii pot însă îmbunătăţi situaţia. Haideţi să vedem ce putem face pentru o piele curată, ca să ne bucurăm de vară fără nicio grijă!

  Ajutor extern

  Extern, trebuie să îţi stabileşti un program adecvat de curăţare şi tratament facial. Linia noastră de produse Aquabelle  îţi poate fi de ajutor în acest sens, uleiul de jojoba din crema de faţă şi din demachiant fiind eficient împotriva bacteriilor ce cauzează coşuri şi, în acelaşi timp, purificând şi îngrijind pielea.

  Tratamentul local al ridurilor este, de asemenea, posibil cu ajutorul preparatelor pe bază de plante. Uleiul de oregano şi extractul de usturoi au efecte antimicrobiene active, astfel încât pot fi de ajutor în tratamentul extern al coşurilor şi rănilor.

  Alimentează-te sănătos!

  Intern, te poţi proteja împotriva coşurilor cu ajutorul unei alimentaţii adecvate şi al suplimentelor alimentare, dacă sunt necesare. Cu toate că există mari diferenţe individuale, în general mâncarea prea condimentată sau prea grasă (bogată în acizi graşi saturaţi) afectează aspectul pielii. O cantitate adecvată de proteine, în special de arginină (cu vitamina C), contribuie la sinteza colagenului, fiind responsabilă de flexibilitatea pielii şi de vindecarea cicatricelor cauzate de coşuri.

  Acizii graşi nesaturaţi omega-3, cum ar fi EPA şi DHA, pot reduce inflamarea şi pot sprijini vindecarea cicatricelor cauzate de coşuri.

  Detoxifiază-te!

  Multe persoane sunt conştiente de efectele detoxifierii, pe care încearcă să o efectueze intern, folosind substanţe antimicrobiene de origine vegetală (cum ar fi usturoiul, cuişoarele şi extractul din seminţe de grepfrut, disponibile şi în ParaProtex), crescând aportul de fibre şi restaurând flora intestinală, dar şi consumând 2-3 litri de lichide pe zi.

  Păstrează-ţi frumuseţea pielii!

  Un aport adecvat de minerale este indispensabil pentru o piele frumoasă. Printre alte elemente, calciul, zincul, fierul şi cuprul participă la diviziunea celulară. În produsul nostru complex cu minerale, Power Mins, am adăugat şi seleniu, necesar pentru sănătatea părului şi a unghiilor.

  Beauty Formula a fost special conceput pentru a te ajuta să obţii şi să îţi menţii o piele frumoasă (dar şi păr şi unghii de invidiat). Vitaminele A, B şi C din acest produs contribuie la menţinerea prospeţimii şi sănătăţii pielii, în timp ce mineralele, colagenul şi extractul de coada calului din compoziţie sprijină producţia de colagen, responsabilă cu flexibilitatea şi hidratarea pielii.

  O piele curată nu este imposibil de obţinut, iar natura, ca întotdeauna, ne dă o mână de ajutor. Nu mai sta pe gânduri!

  Atenţie!


  Arginine Plus:
  Nu se recomandă diabeticilor, fiindcă afectează secreţia de insulină. Nu se recomandă femeilor gravide şi celor care alăptează. Persoanele aflate la tratament antihipertensiv, cu diuretice sau anticoagulante trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe consumul de arginină.


  ParaProtex:
  Consumul acestui produs nu poate substitui controlul medical de specialitate sau sfatul medicului! În cazul în care observaţi prezenţa viermilor intestinali sau a paraziţilor în organism, cereţi imediat sfatul medicului.


  Oregano Oil: Nu se recomandă femeilor gravide şi celor care alăptează! Fiţi foarte atenţi ca produsul să nu intre în contact cu membranele mucoase.


  Garlic Caps: Produsele ce conţin usturoi trebuie întotdeauna administrate cu multă apă sau suc de fructe. Dacă aveţi probleme de coagulare sau vă pregătiţi de o intervenţie chirurgicală, cereţi sfatul medicului înainte de a începe consumul acestor produse.

  Persoanele alergice la usturoi şi/sau cele sensibile la orice substanţă activă a plantelor din familia Liliaceace trebuie să evite consumul produsului. Femeile care alăptează trebuie să ţină cont de faptul că unele componente din usturoi pot fi secretate în lapte.


  Omega 3 Concentrate: Acizii graşi nesaturaţi sunt foarte sensibili la efectele nocive ale radicalilor liberi. Prin urmare, dacă se consumă cantităţi mari de acizi graşi omega-3, trebuie administraţi în paralel şi antioxidanţi.

   

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi