Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru Calcanodynie

Apare o durere puternica in calcaneu, in special la sprijinul acestuia pe pamant. Local, pot aparea o usoara umflare, precum si o sensibilitate sporita. Durerea este mai accentuata dimineata, la trezire sau dupa o odihna mai prelungita. Se manifesta dificultati la primii pasi, ulterior durerea se diminueaza.

Cu timpul, pe suprafata osului calcaiului apar formatiuni sub forma de creste (pinteni), iar durerea devine mai puternica. Se mai poate observa ca tesutul moale de pe suprafata calcaiului devine mult mai gros decat de obicei si apare o linie sensibila, dureroasa chiar, pe partea interioara a piciorului.

Examenul radiologic poate pune in evidenta toate aceste transformari locale si poate ajuta la punerea diagnosticului, eliminand riscul de a confunda simptomele cu cele ale fracturii de calcaneu.
Calcanodynia - cauza bolii: Traumatisme, acute sau cronice, desi majoritatea pacientilor nu au un istoric traumatic clar. Debutul bolii este, de obicei, insidios, boala instalandu-se treptat.

Pacientii sunt, de regula, persoane de varsta mijlocie sau batrani.

Calcanodynia si medicina traditionala chineza:

Principiile medicinii traditionale chineze pentru tratarea acestei afectiuni constau in deblocarea meridianelor si relaxarea tendoanelor, ceea ce duce la diminuarea si chiar disparitia durerii.

Produse naturale recomandate in calcanodynia:

 

 

 

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro