Calivita

 

 

 

 

Cancerul de san si vitamina D

 

  Gata cu mastectomia! Preveniţi cancerul de sân cu vitamina D

  Pentru unele femei, singurul lucru mai înfricoşător decât a avea cancer de sân este gândul de a fi tratată pentru cancer cu medicina convenţională. Într-o țară dominată de Asociaţia Medicală a Americii, femeile sunt îndemnate să îşi lase trupurile pe seama tratamentelor îngrozitoare pentru cancerul de sân.

   

  Tratamentul începe cu mamografii periculoase şi dureroase, care reduc mărimea bustului, apoi continuă până la tăiere - până când nu a mai rămas nimic (în unele cazuri) în afară de o mare gaură. Pacientele cu cancer de sân sunt apoi supuse la proceduri cu radiaţii şi la chimioterapie, care nu le vindecă de cancer sau nici nu previn recidivarea acestuia.

   

  Cu toate acestea, există speranță pentru femeile care doresc să folosească tratamente alternative. Pentru că se fac din ce în ce mai multe cercetări asupra tratamentului pentru cancer, se descoperă noi metode de abordare. Cel mai recent studiu pentru prevenire a cancerului de sân prin terapia cu vitamina D şi alte modalităţi naturale, oferă femeilor mult mai multe opţiuni de tratament.

   

  De ce femeile continuă să apeleze la medicina convenţională când sunt disponibile alternative viabile? Din obişnuinţă, teamă și din credința că nu există nicio altă cale. Observaţia îndeaproape a stării de către cadrele medicale, combinată cu strategiile de vânzare intense ale companiilor de medicamente, contribuie la faptul că femeile nu ştiu care sunt cele mai recente alternative pentru cancerul de sân şi pentru faptul că multe au ales calea grea de tratare.

   

  A avea o atitudine proactivă împotriva cancerului de sân poate fi la fel de simplă ca și creșterea nivelului de vitamina D, dar aveţi grijă la surse. Modelele medicale convenționale vă fac să credeți că puteți obține vitamina D din lapte fortificat, care este plin cu antibiotice, hormoni de creştere şi bacterii de la vaci crescute în cele mai groaznice condiţii. Aceste vaci sunt mulse 300 de zile pe an, chiar și în timpul sarcinii, iar laptele lor conţine doze mult prea mari de hormoni, care sunt asociate cu cancerul hormono-dependent. Așa că, fortificat sau nu, laptele prelucrat poate provoca apariţia cancerului de sân și nu-l poate vindeca sau oferi o sursă sigură de vitamina D.

   

  Cum să evitaţi cancerul de sân cu vitamina D

   

  Vitamina D este un hormon steroidian care afectează toate celulele corpului nostru. Această vitamină puternică este transformată în calcitriol, care stimulează sistemul imunitar să lupte cu cancerul. Cercetătorii de la Universitatea de Stat din New York au raportat că celulele de cancer mamar au murit în câteva zile după ce s-a injectat  doze mari de vitamina D.

   

  Surse de vitamina D3

   

  - Razele solare. Expunerea la soare este o modalitate de a obține vitamina D, dar mulți oameni nu pot obține o cantitate suficientă de la soare pentru nevoile corpului lor. Alternativa este suplimentarea și dieta. Vitamina D3 funcționează sinergic cu calciu şi magneziu şi cu alte vitamine și minerale, fără efecte secundare negative.

   

  - Dieta. Studiile confirmă că o dietă modernă formată din mâncare fast-food, carne procesată, cereale şi legume modificate genetic, grăsimi nesaturate, carne încărcată cu antibiotice şi hormoni și lapte fortificat contribuie în mod semnificativ la cauza multor tipuri de cancer de sân.

   

  Corpul nu a fost niciodată menit să fie atacat în acest mod. Optaţi pentru alimente organice, lapte normal și smântână, o mulțime de legume proaspete și fermentate, carne organică, ouă, grăsimi sănătoase și alimente bogate în vitamina D, cum ar fi peștele gras și uleiul de ficat de cod, pentru a preveni cancerul.

   

  - Suplimentele. Vitamina D este o vitamină liposolubilă, care rămâne în celulele corpului și poate provoca toxicitate în doze mari. Doza zilnică recomandată de 600-800 UI de vitamina D nu este suficientă pentru a preveni cancerul.

   

  Studiile recente arată că este nevoie de 4.000 - 8.000 UI de vitamina D3 pe zi, pentru a oferi protecție împotriva cancerului de sân şi a altor tipuri de cancer. Înainte de a lua suplimente pentru a preveni sau trata cancerul de sân, consultaţi-vă medicul de familie și faceţi-vă analize de sânge pentru a afla nivelurile de vitamina D.

   

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi