Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Beneficiile Vitaminei C


  Ce este vitamina C?

  Vitamina C este o vitamina solubila in apa cucunoscuta si sub denumirea de acidul ascorbic. Organismul nu poate produce singur vitamina C. Este necesara pentru sute de procese ce au loc in organism fiind o vitamina esentiala. Vitamina C se poate obtine doar din alimentatie sau suplimente.

  Procesele la care participa vitamina C

  Vitamina C parcipa la numeroase procese in organism. Ajuta la functionarea optima a glandelor suprarenale, la cresterea si repararea tesuturilor si mentinerea unor gingii sanatoase. Vitamina C produce hormonii antistres. Este cunoscut si faptul ca se combina cu toxine ajund la eliminarea acestora din organism. Vitamina C este esentiala pentru formarea colagenului. Vitamina C va protejaza de vanatai, reduce riscul de cataracta si ajuta la vindecarea ranilor si arsurilor.

  Cercetatorii studiaza capacitatile antioxidante ale vitaminei C si rolul acesteia in prevenirea anumitor tipuri de cancer si afectiuni ale inimii. Vitamina C intareste si sitemul imunitar.

  Deficienta de Vitamina C

  Afectiunea cea mai asociata cu defienta de vitamina C este scorbutul care cauzeaza gingii sangerande, vindecarea lenta a ranilor, edem si hemoragii la nivel pielii. Persoanele care scorbut au o dieta saraca in vitamina C si ar trebui sa foloseaca un supliment pe baza de vitamina C.

  Cele mai comune semne ale deficientei de vitamina C sunt gingii insangerate, dureri de articulatii, lipsa de energie, digestie greoaie, vindecarea lenta a ranilor, pierderea dintilor si vanatai. Racelile frecvente si infectiile bronsice apar adea datorita deficientei de vitamina C. In studii efectuate pe sportivi si soldati in circumstante considerate extreme, cum ar fi alergatul sau alte exercitii efectuate la temperaturi joase s-a constat ca vitamina C a redus riscul de a avea raceala cu 50%.

  Suplimentarea cu Vitamina C

  Fumatorii pot avea deficienta de vitamina C. Fumatorii au nevoie cu 35 ml de vitamina C mai mult decat nefumatorii. Alte persoane care pot avea deficiente de vitamina C sunt persoane care consuma alcool sau folosesc steroizi. Folosirea de mendicamente contraceptive sau antidepresive poate duce la un deficit de vitamina C.

  Deficienta de vitamina C poate aparea si in randul copiilor mai ales ca caldura distruge vitamina C.

  Anumite afectiuni pot conduce la un deficit de vitamina C. Persoanele care au probleme digestive sau sufera de diferite tipuri de cancer pot avea deficienta de vitamina C. In cazul celor care sufera de cancer cantitatea de vitamina C necesara este mai mare.

  Produse naturiste calivita pe baza de vitamina C:

 • Vitamina C 500 (100 tablete) - Vitamina C 500 mg
 • Vitamina C 1000 (100 tablete) - Vitamina C 1000 mg
 • Vitamina C 1000 Plus (100 tablete) - Vitamina C 1000 mg cu bioflavonoide
 • Vitamina C-Plus Flavonoid (100 tablete) - Vitamina C cu flavonoide
 • Vitamina C 300 cu Bioflavonoide - Vitamina C cu bioflavonoide - Produs Nou!
 • Liqiud C plus Bioflavonoid with Rose Hips (240 ml)- Vitamina C lichidă - Produs Nou!
 • Lion Kids C Vitamin Chewable 75 mg (90 tablete) - Vitamina C masticabilă pentru copii
 •  

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2010 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi