Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Tratarea candidozei vaginale cu produse CaliVita

Candidoza vaginala este o boala extrem de frecventa a zonei genitale, determinata de o ciuperca numita Candida Albicans. Aceasta ciuperca poate afecta ambele sexe, dar este de 10 ori mai frecventa la femei, mai ales la cele aflate la varsta fertila.
Se apreciaza ca 75% dintre femei au cel putin o data in viata un episod de candidoza vaginala, 40-50 % dintre ele avand chiar doua sau mai multe.
Foarte important este ca aceasta boala NU ESTE O BOALA VENERICA!

Simptome in candidoza vaginala:
- senzatia de mancarime in interiorul vaginului si la nivelul vulvei;
- roseata si uneori inflamarea vulvei;
- secretie albicioasa;
- miros neplacut;
- uneori, cu ocazia spalarii, poate aparea o senzatie de intepatura in zona genitala;
- uneori durere in timpul actului sexual.

 

Candida Albicans este prezenta la aproximativ 50% din populatie fara a provoca semne sau simptome de boala si este localizata la diferite niveluri: cavitate bucala, vagin, tract gastrointestinal. Aceste zone pot constitui, sub actiunea unor factori, adevarate "rezervoare" de Candida Albicans, grabind astfel aparitia manifestarilor. Acesti factori pot fi:
- consumul prelungit de antibiotice;
- modificari aparute in timpul sarcinii, menstruatiei, menopauzei sau in urma tratamentului cu medicamente hormonale, inclusiv cele anticonceptionale;
- existenta altor factori de infectie sau boli asociate;
- deficienta sistemului imunitar;
- diabetul zaharat dezechilibrat.

Candida poate fi transmisa partenerului sexual care poate reinfecta partenera la un nou contact.

Tratamentul corect se face cu un antifungic care sa omoare virusul, cu un produs de detoxifiere care sa elibereze organismul de substantele reziduale rezultate in urma actiunii virusului si un produs de refacere a mucoaselor afectate de prezenta virusului.

Produse naturale Calivita recomandate in candidoza vaginala:

    Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro