Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Tratarea carceilor(crampelor musculare) cu produse CaliVita

Carceii sau crampele musculare sunt contractii involuntare, scurte si dureroase ale muschilor. Ele se datoreaza, in primul rand, unui surplus de acid lactic si scaderii aprovizionarii muschiului cu oxigen si glucoza.
Carceii sau crampele musculare sunt produse de o oboseala mare, de frig, de pozitii defectuoase ale membrelor in timpul somnului, de consum abuziv de medicamente diuretice, decontracturante sau stimulante, de lipsa de calciu si de magneziu, de antrenament insuficient la incalzire, de solicitarea peste masura a unui grup de muschi(crampa scriitorilor, dactilografilor, pianistilor, violonistilor). Crampele se mai intalnesc la bolnavii cu arteriopatii cronice obliterante si la persoanele cu picior plat.
 

 

Produse naturale Calivita recomandate in carceii sau crampele musculare:

    Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro