Calivita 

 

 

 

 

Apa Minerala sau Apa de la Robinet

 

  ApaMinerală sau apa de la robinet: Care este cea mai bună apă de băut?

  A existat o serie nesfârșită de deliberări între apa minerală și apa de la robinet.

  În timp ce cele două părți opuse continuă să-şi susțină propriile argumente, este timpul să dăm cărţile pe faţă şi să vedem care este cea mai bună apă de băut.

   

   

  Probleme de sănătate

  Calitatea apei minerale este considerată a fi mult mai bună în comparație cu apa de la robinet. Când vine vorba de procesul de tratare, nu poate exista nicio asigurare, având în vedere pericolele producției în masă. Metodele și echipamentele utilizate pot să nu fie foarte eficiente în îndepărtarea anumitor contaminanți, chiar dacă a trecut de multe teste și controale de calitate.
  Între timp, apa de la robinet a fost mult bârfită de-a lungul anilor, nu numai din cauza aparentei sale lipse de fiabilitate, dar și pentru că pur și simplu nu a existat o alternativă mai bună. Noțiunea comună este faptul că sursă și tratarea apei de la robinet sunt sub nivelul standard.

  Accesibilitatea consumatorului

  Odată cu apariția apei minerale, această problemă de accesibilitate a devenit tot mai complicată. Necesitatea pentru apă este transformată într-o marfă în loc de a fi oferită ca un bun comun. Diverse probleme noi apar, cum ar fi elementul de profitabilitate pentru producători, marca și preferințele de preț, precum și standardele de calitate variabile datorate concurenței.

  Costul

  În ceea ce privește prețul, nu este nicio îndoială că apa minerală este mult mai scumpă decât apa de la robinet. Producția și tratarea apei minerale sunt de două ori mai costisitoare decât ale apei de la robinet. Companiile private de apă cheltuiesc mai mult pe resurse pentru a achiziționa și procesa produsul după specificațiile lor proprii. În contrast cu sistemul simplu de livrare a apei de la robinet, apa minerală trebuie să se lupte cu costurile de livrare în magazine și case.

  Considerații de mediu

  Există multe probleme legate de mediu cu care apa minerală trebuie să se lupte, faţă de apa de la robinet. Cea mai evidentă dintre toate este utilizarea sticlelor, de obicei a celor din plastic. Deși acestea pot fi reciclate în mod corespunzător, o mare parte dintre ele ajung în acele depozite de deșeuri toxice care afectează mediul înconjurător. O altă preocupare este faptul că, din moment ce apa minerală tinde să fie transportată în diferite locații, acest lucru contribuie indirect la creșterea utilizării combustibililor fosili și a poluării datorate emisiilor de gaze.

  Verdictul

  În timp ce este posibil să fi existat o serie de puncte negative în ceea ce privește apa minerală, există unele beneficii impresionante demne de luate în consideraţie, cum ar fi: confortul, portabilitatea și siguranța generală. Apa de la robinet, pe de altă parte, prezintă cea mai ieftină opțiune şi este relativ sigură pentru consum şi mediu.

  Aflati si beneficiile apei alcaline ionizate cu aparatul aquarion:

  Aparat de Filtrare, Tratare si Ionizare a Apei Aquarion

   

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro