Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Ce este Detoxifierea si Curatarea?

 

 

  Curățarea și detoxifierea devin practici din ce în ce mai comune în rândul persoanelor de toate vârstele. Cunoscută ca un proces care scapă organismul de toxine și de alte impurități, o detoxifiere poate fi efectuată în mai multe moduri. Cea mai comună metoda de detoxifiere este printr-o dietă sănătoasă şi bogată în nutrienţi.

   

  Dietele de detoxifiere

  Ce să mâncaţi și ce să evitați

   

  O dietă de detoxifiere se concentrează pe eliminarea anumitor alimente și pe creșterea consumului de alte alimente. Și, deși dietele de detoxifiere pot varia foarte mult, majoritatea se concentrează pe evitarea alimentelor nesănătoase sau dăunătoare.

   

  De exemplu, următoarele tipuri de alimente sunt eliminate, de obicei, din dietele de detoxifiere:

   

  -    Zaharurile şi amidonul. Aceste alimente sunt evitate datorită conţinutului ridicat de glucoză. Acest lucru înseamnă că sunt arse rapid de organism și pot creşte glicemia, vă pot îngrăşa, pot încetini funcţiile organismului și pot reduce claritatea mentală.


  -    Alimentele procesate şi băuturile. Alimentele procesate sunt adesea pline de calorii goale, grăsimi nesănătoase, sodiu și substanțe chimice, cum ar fi: conservanți, coloranți și arome artificiale. Studiile arată că aceste alimente pot duce la o mare varietate de complicații de sănătate, inclusiv la diabet de tip 2, la colesterol ridicat și, în unele cazuri, la cancer.


  -    Cofeina şi alcoolul. Deoarece alcoolul și cafeina modifica funcțiile naturale ale corpului, ele sunt, de obicei, eliminate.


  Alimentele bogate în nutrienţi

   

  Într-o dietă de detoxifiere normală, alimentele nesănătoase sunt înlocuite cu alimente bogate în nutrienţi şi ingrediente naturale, neprocesate. Unele planuri de alimentaţie recomand o dietă constând din fructe și legume organice crude. Aceste alimente sunt pline cu vitamine, minerale şi antioxidanţi, care ajută la spălarea impurităților din sistem și la repararea leziunilor cauzate de factori precum: vârsta, bolile și toxinele din mediu.

   

  Fibrele

   

  Fibrele joacă un rol important în detoxifierea sistemului. Datorită alimentelor pe care majoritatea oamenilor le mănâncă, sistemul digestiv va începe să funcționeze cu o eficiență scăzută.

   

  Ca rezultat, pot apărea diverse complicații, inclusiv: constipaţie, indigestie, sindrom de colon iritabil și o serie de alte afecţiuni. Acest lucru împiedică organismul să elimine în mod eficient deșeurile și duce la un declin general în starea generală de sănătate şi în funcţia corpului.

   

  Pentru a combate efectele acestor alimente, planurile de detoxifiere includ, de obicei, alimentele cu un conținut ridicat de fibre. Ele sunt: cereale integrale neprocesate, verdeţurile, fructele şi legumele crucifere cum ar fi broccoli, varza şi varza de Bruxelles.

   

  Ca un bonus, aceste alimente oferă vitamine care luptă împotriva bolilor şi antioxidanţi care ajută în procesul de detoxifiere. De asemenea, în unele cazuri, se recomandă laxativele naturale, cum ar fi senna şi tărâțe de psyllium.

   

  Hidratarea

   

  Din moment ce deshidratarea este extrem de comună, consumul suficient de apă este, de asemenea, esențial pentru o dietă de detoxifiere. Cantitățile mari de apă vor promova o detoxifiere sănătoasă și pot preveni efectele nocive ale deshidratării.

   

  Un alt mod de a hidrata sistemul și de a stimula absorbţia de nutrienţi este prin zeama de fructe și sucul de legume. Zeama sau sucul de fructe şi legume este o modalitate foarte bună de a obține vitaminele şi mineralele necesare pentru o detoxifiere de succes.

   

  La ce să vă aşteptaţi

   

  Purificarea sistemului prin dietă poate avea o serie de avantaje. De exemplu, vă puteţi aştepta la beneficii precum: pierderea în greutate, îmbunătăţirea funcţiilor organismului şi a concentraţiei mentale, mai multă energie şi o starea de spirit mai bună. În plus, dietele de detoxifiere pot ajuta la prevenirea mai multor boli și complicații, prin eliminarea toxinelor care cauzează bolile. Pe scurt, dietele de detoxifiere vă îmbunătățesc sănătatea și aspectul, și merită efortul.

   

  Produse Calivita Recomandate: Detox Patch , Liquid Chlorophyll ,

   

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi