Calivita 

 

 

 

 

Ce sunt algele albastre-verzui - spirulina

 

  Mulți oameni sunt mereu în căutarea unei noi metode de a se feri de boli. O astfel de metodă este alga albastră-verzuie. Alcătuite în principal din alge marine şi bacterii, aceste plante sunt recoltate și utilizate pentru consumul uman.

  Tipuri de alge albastre-verzui

  Alge albastre-verzui - spirulinaExistă două tipuri de alge albastre-verzi: spirulina, care se găsește în lacurile și iazurile din întreaga lume, și Aphanizomenon flos-aquae, cunoscută şi sub numele de AFA, care se găseşte în lacul Upper Klamath, în sudul Oregonului. Ambele surse sunt ambalate sub formă de capsule, pulbere sau pastile prin liofilizarea algelor pentru transport, procesare și distribuție. Cel mai popular distribuitor de alge albastre este compania Cell Tech.

  Ce contine algele?

  Algele albastre-verzui sunt similare cu plantele terestre verzi care conțin vitamine și minerale, cum ar fi vitamina C şi beta caroten, plus proteine ​​și clorofilă. Problema este că aceste ingrediente nu sunt în abundență în alge şi nu au un impact semnificativ, decât dacă sunt ingerate în cantităţi mari. Prin urmare, algele albastre-verzui nu se află pe un loc de top pe scara nutriţională, mai ales atunci când puteți obține mai multe elemente nutritive, pe mai puţini bani, din alte surse vegetale de pe viață, cum ar fi spanacul, varza şi broccoli.

  Beneficiile algelor albastre-verzui (spirulina)


  Multe beneficii au fost atribuite consumului de alge albastre-verzui, inclusiv pierdere în greutate, consolidarea sistemului imunitar, alinarea anxietăţii şi astmului bronşic, precum și prevenirea hipertensiunii arteriale, cancerului şi oboselii. Aceste afirmații nu au fost niciodată susținute oficial de un studiu de laborator și, prin urmare, nu pot fi aprobate științific.

  Din fericire, sunt multe suplimente alternative pe lista de scepticism a ştiinţei şi au funcţionat  pentru mulți oameni din întreaga lume timp de secole întregi. Ștampila științifică nu demonstrează întotdeauna rezultate pozitive. Uitaţi-vă la multe medicamente Occidentale care au cauzat mai mult rău decât bine, chiar și după ce o echipă de oameni de ştiinţă le-au considerat a fi sigure pentru consumul uman. Acestea fiind spuse, algele albastre-verzui par să fi ajutat mulţi oameni în încercarea lor de a obţine o sănătate optimă. Algele au fost infuzate în mai multe creme de piele.

  Pericol posibil la spirulina si alte alge albastre-verzui

  Regulamente de exploatare sunt minime sau complet absente în ceea ce priveşte obținerea și producerea de alge albastre-verzui. Prin urmare, cu excepția cazului în care se menționează altfel, acestea pot fi pline cu toxine dăunătoare (ex.: metale grele precum mercurul) și cu microcistine - ompuși care au fost asociaţi cu boli de sânge şi creşterea tumorii. Mare atentie de unde va procurati suplimentele pe baza de spirulina.

  Suplimentele nutritive de la calivita sunt testate in laborator si sunt sigure din acest punct de vedere.

  Suplimente calivita pe baza de spirulina si alte alge albastre-verzui:

 • Spirulina Max (60 tablete) - spirulina
 • Spirulina Chlorella Plus (100 tablete) - Produs nou!
 •  

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro