Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Ce sunt hemoroizii?

 

 

  Hemoroizii sunt vene in rect sau anus, care au devenit umflate și dureroase. Uneori, ele dispar de la sine, dar în alte cazuri ele pot provoca dureri persistente, mâncărimi și sângerări. Există două tipuri de hemoroizi: cei care se afla doar in interiorul anusului sau rectului inferior (interni) și cei care sunt localizati în afara anusului (externi). Puteți avea ambele topuri de hemeroizi în ​​același timp. Hemoroizii interni, de obicei, nu provoacă durere sau disconfort, în timp ce hemoroizii externi o fac. Cu toate acestea, hemoroizii interni pot iesi în afara anusului (prolaps) si devin dureroase. În unele cazuri, un cheag de sange (tromboză), se poate forma în vene, inrautatind durerea cauzata de hemoroizi. Uneori, acesti hemoroizi necesita interventie chirurgicala.

  Semne si simptome:

  Simptomele de hemoroizi includ:

  - Mâncărime anala
  - Durere anala
  - Sânge de culoare roșu aprins pe hartia igienica, in scaun sau in vasul de toaleta
  - Durere in timpul tranzitului intestinal

  Cauze:

  Hemoroizii sunt un tip de vene varicoase, care tind să apară odata cu inaintarea în vârstă; aproximativ 75% dintre americani sufera de hemoroizi la un moment dat. Constipatia sau scaunele tari sunt factori care pot contribui la aparitia hemoroizilor. În multe cazuri, cu toate acestea, nu există nici o cauză evidentă. În plus față de vârsta și constipație, alți factori care contribuie la aparitia hemoroizilor includ:

  - Anumite afecțiuni medicale (cum ar fi ciroza, o boala hepatică în stadiu terminal)
  - Sarcină
  - Statul jos pentru o perioadă lungă de timp (mai ales statul pe toaleta)
  - Obezitatea
  - Diareea cronica
  - Constipație cronică
  - Dieta saraca in fibre sau fluide

  Diagnostic:

  Medicul dumneavoastră poate diagnostica adesea hemoroizii externi prin efectuarea unui examen fizic. Pentru diagnosticarea hemoroizilor interni, medicul poate efectua o examinare rectala (introducerea unui deget in rect). Medicul dumneavoastră poate utiliza, de asemenea, un anoscop sau sigmoidoscopul pentru a se uita in ​​interiorul canalului anal.

  Ingrijire preventivă:

  Este important să evitati constipatia, astfel încât să nu lezati zona atunci când mergeti la toaleta, adăugând mai multe fibre la dieta dumneavoastra (din fructe, legume si cereale integrale). Poate doriți să luati în considerare suplimente de fibre. Incercati sa beti mai multe lichide (cel putin 8 pahare de apa pe zi) și sa faceti exercitii fizice în mod regulat.

  Tratament Naturist Hemoroizi:

  Vein Protex (1-1-0 dupa masa)

  Paraprotex (0-1-1 in timpul mesei)

  Liquid Chlorophyll (1-1-1 inainte de masa)

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi