Calivita 

 

 

 

Cele mai bune vitamine pentru sistemul imunitar al barbatilor

 

  Daca sunteti un barbat predispus la imbolnaviri sau daca pur si simplu doriti sa va asigurati ca trupul dvs. este sanatos, exista diferite tipuri de vitamine pentru sistemul imunitar care va pot ajuta. Vitaminele pentru sistemul imunitar sunt suplimente de vitamine care ofera sistemului imunitar un ajutor si va ajuta sa va protejati impotriva bolilor. Ele va pot ajuta organismul si in lupta impotriva unor boli. Totusi, pentru cele mai bune rezultate,  incercati sa luati aceste vitamine pentru sistemul imunitar pentru a preveni imbolnavirea de la bun inceput.

  Vitamina C

  Cand va imbolnaviti, probabil apelati la un pahar in plus de suc de portocale pentru a obtine cat mai multa vitamina C. Acest lucru se datoreaza faptului ca, probabil, ati fost invatati ca vitamina C ajuta la vindecarea racelii. Si, desi nu exista nicio dovada ca vitamina C poate preveni sau lupta impotriva racelii, vitamina C este una dintre cele mai importante vitamine pentru sistemul imunitar. Vitamina C ofera sistemului imunitar un ajutor in plus si-l ajuta sa se pregateasca pentru a lupta impotriva bolilor. Puteti obtine o cantitate mare de vitamina C din fructe si legume, dar puteti lua si suplimente de vitamina C pentru a va asigura ca aveti un aport zilnic recomandat.

  Zincul

  O durere in gat poate fi cea mai rea parte a unei raceli banale. Cu toate acestea, pastilele de zinc si suplimente de zinc sunt cunoscute ca fiind vitamine ce ajuta sistemului imunitar. Unele studii au sugerat chiar ca, daca luati zinc la scurt timp dupa ce raciti, puteti reduce repede simptomele.

  Vitamina E   

  Desi nu este la fel de populara ca alte vitamine ce ajuta sistemul imunitar, vitamina E este una dintre cele mai bune lucruri de luat in caz de imbolnavire. Asta pentru ca vitamina E este responsabila pentru producerea celulelor care va ajuta organismul sa lupte impotriva germenilor. Daca nu consumati alimente bogate in vitamina E, va lasati corpul sa cada prada bolilor.

  Acizii grasi omega-3

  Acizii grasi sunt ultimul lucru pe care ne gandim sa-l luam pentru a ne ajuta sistemul imunitar, dar adevarul este ca suplimentele cu omega-3 chiar sunt de ajutor. Acizii grasi omega-3, care se gasesc de obicei in anumite tipuri de peste, dar si in vitaminele pentru sistemul imunitar, ajuta organismul sa dezvolte mai multe globule albe. Aceste celule albe sunt folosite pentru a ataca orice bacterie din corpul nostru care nu ar trebui sa fie acolo.

  Vitamina A

  Pentru ca sistemul imunitar sa-si faca treaba, are nevoie de vitamina A pentru a lucra alaturi de vitamina C si vitamina E.


   

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro