Calivita 

 

 

 

Cele mai bune vitamine pentru sistemul imunitar al femeilor

 

  Vitaminele pentru sistemul imunitar sunt una dintre cele mai bune moduri de a va feri de boli. Fiind femeie, corpul dvs. este supus in mod constant la o varietate de bacterii, care va pot afecta negativ. Daca sistemul imunitar nu este echipat pentru a lupta impotriva bacteriilor, cel mai probabil va veti imbolnavi. Cu toate acestea, nu trebuie sa stati cu mainile in san si sa priviti cum corpul dvs. pierde lupta impotriva germenilor si a bacteriilor. In schimb, incercati sa luati vitamine pentru sistemul imunitar, ca sa nu va imbolnaviti. Acestea nu ar trebui luate doar atunci cand sunteti deja bolnave. Luati-le in mod regulat pentru a mentine sistemul imunitar puternic si sanatos pe tot parcursul anului. Aici sunt cateva dintre vitaminele pentru sistemul imunitar pe care ar trebui sa le luati pentru a stimula sistemul imunitar:

  Vitamina A

  Desi vitamina C pare a obtine tot meritul pentru ajutorul pe care il ofera sistemului imunitar, vitamina A este si ea importanta. Un aport suficient de vitamina A este esential daca doriti sa opriti germenii si bacteriile sa intre in corpul dvs. si sa va imbolnaveasca. Puteti obtine vitamina A dintr-o varietate de surse alimentare, dar luand vitamine pentru sistemului imunitar, care includ vitamina A, va asigurati ca sunteti protejate.

  Vitamina C

  In timp ce vitamina A ofera prima linie de aparare impotriva germenilor si a bacteriilor, vitamina C este responsabila pentru stimularea sistemului imunitar, aceasta fortandu-l sa lucreze din greu pentru a va scapa de boli o data si pentru totdeauna. Luand vitamine pentru sistemului imunitar, care sa contina si vitamina C, va asigurati ca aveti suficiente vitamine in corpul dumneavoastra pentru a crea proteine ​​care combat germenii, bacteriile si virusii.

  Vitamina E

  La fel ca vitaminele A si C, vitamina E este esentiala pentru sistemul imunitar. Asta pentru ca vitamina E creeaza un alt tip de proteine ​​care ajuta organismul sa lupte impotriva germenilor, bacteriilor si virusilor.

  Vitamina B

  In afara de faptul ca da corpului energia de care are nevoie, s-a dovedit ca vitamina B imbunatateste sistemul imunitar, mai ales in cazul femeilor. Daca cresteti consumul de alimente care contin din plin vitamina B, puteti creste numarul de celule albe din sange. Celulele albe sunt responsabile pentru combaterea microbilor si a bacteriilor.

  Zinc

  Desi multi medici continua sa studieze zincul pentru a vedea exact cum o face, exista anumite dovezi care sugereaza ca, daca consumati alimente bogate in zinc, veti reduce efectele simptomelor unor boli. Mai exact, zincul poate usura durerea provocata de raceala si gripa.

   

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro